Koncerti na Zahvali jeseni ponovno ispunili klanječki trg

lis 6, 2021 by

Koncerti na Zahvali jeseni ponovno ispunili klanječki trg

Jubilarna Zahvala jeseni ostat će, između ostalih lijepih stvari koje su se dogodile tijekom četiri dana, zapamćena i po koncertu jedne od najvećih hrvatskih glazbenih diva, a to je zasigurno Nina Badrić. Vokal je to i interpretacija koja često ostavlja bez teksta pa ne čudi da su u Klanjec prošle subote potegnuli i obožavatelji iz Zagreba, Slovenije i svakako cijelog Zagorja, o čemu svjedoči i transparent koji se mogao vidjeti među razdraganom publikom. Uz osobit glas Nine Badrić, svakako treba spomenuti i fenomenalne glazbenike iz pratećeg benda predvođene Brunom Kovačićem na gitari i Hrvojem Rupčićem na udaraljkama.  

Nakon koncerta Nine Badrić na ovogodišnjoj Klanječkoj jesini bili smo u izvrsnom društvu Tamburaškog sastav Bedem iz Bihaća, koji su na ovogodišnjoj manifestaciji sudjelovali kao partneri u kulturnoj razmjeni u okviru programa Europa za građane, a njihovo glazbeno umijeće na tamburaškim instrumentima koji nisu tipični za njihov kraj toliko je da je pola sata programa koji su izveli za sve bilo premalo.

Završna večer ovogodišnje 20. po redu najveće klanječke kulturno-turističke manifestacije pripala je jednako tako ženskim izvođačicama i to izvrsnim i vrlo simpatičnim tamburašicama iz Koprivnice. Cure iz CEntra izvele su vrlo lijepo sastavljen repertoar tamburaških i starogradskih skladbi, baš onakav kakav voli klanječka publika. 

Related Posts

Tags

Share This