KONCERT MJEŠOVITOG PJEVAČKOG ZBORA DVD-a OPATIJA

lip 21, 2010 by

KONCERT MJEŠOVITOG PJEVAČKOG ZBORA DVD-a OPATIJA

Za trajanja svete mise u 11 sati u župnoj crkvi Navještenja Blažene Djevice Marije u Klanjcu prošle je nedjelje svojim odlično pripremljenim glazbenim programom sudjelovao i Mješoviti pjevački zbor DVD-a Opatija.   
Veseli i simpatični Opatijci iskoristili su svoj dvodnevni izlet u naš kraj kako bi se predstavili i svojim glazbenim umijećem. U crkvi su pod ravnanjem dirigenta Damira Smerdela i klavirsku pratnju Ivana Bošnjaka izveli zahtjevni program duhovne glazbe, a na repertoaru su bile skladbe Beethovena, Mozarta, Gounoda, Kolba, Zajca..
Publiku je svojom izvedbom oduševila i solistica Bernardina Kolar.
Članovi pjevačkog zbora iz Opatije razgledali su klanječke znamenitosti, ispred spomenika Antunu Mihanoviću na gradskom trgu zapjevali hrvatsku himnu, a nakon koncerta u vatrogasnom domu su ih ugostili članovi DVD-a Klanjec.
Zahvaljujući Mješovitom pjevačkom zboru DVD-a Opatija bila je to jedno ugodno nedjeljno prijepodne za sve Klanjčane koji su ih imali priliku čuti, a svoje domaćine oduševili su i više nego odličnim poznavanjem starih zagorskih popevki.

zp8497586rq