KLANJEČKO KULTURNO LJETO

kol 18, 2022 by

KLANJEČKO KULTURNO LJETO

Dragi sugrađani i prijatelji,

pozivamo vas da budete s nama u lijepim večerima kasnoga klanječkog ljeta i uživate – u umjetnosti, ali još više u društvu prijatelja i dragih ljudi. 

Udruga Kućni kolektiv i Kuća Klajn, Glazbeno-plesni studio “Ritam”, Gradska knjižnica “Antun Mihanović” i Kulturni centar Klanjec priređuju u idućim tjednima cijeli niz zanimljiv kulturnih događanja na otvorenom u okviru ovogodišnjeg Klanječkog kulturnog ljeta.
U parku kod Kuće Klajn ( kod starog kina ) izmjenjivat će se film i glazba. Nešto za djecu, nešto za odrasle. Počinjemo u petak 19. kolovoza u 20:30 s Kinom pred Kućom, nastavljamo u nedjelju 21. kolovoza u 19:30 s Tomislavom Golubanom i Zagorje Blues Etno Festivalom, a u ponedjeljak 22. kolovoza u 20 sati očekuje vas istinsko glazbeno uživanje na koncertu Naše pjesme, naši snovi s Lucijom Jelušić Šimatović, Danijelom Pintarić, Draženom Bratulićem, Ivanom Šimatovićem i Darkom Domitrovićem. 

S domaćim glazbenicima sviramo početkom rujna na trgu, a kazalište za djecu i radionice dolaze ove godine u Nove Dvore i Rakovec. 

Potpora: Grad Klanjec i Krapinsko-zagorska županija

Related Posts

Tags

Share This