KLANJEČKO KULTURNO LJETO

kol 21, 2023 by

KLANJEČKO KULTURNO LJETO

Dragi sugrađani i prijatelji,

pozivamo vas da budete s nama u lijepim večerima kasnoga klanječkog ljeta i uživate – u umjetnosti, ali još više u društvu prijatelja i dragih ljudi. 

Udruga Kućni kolektiv i Kuća Klajn, Glazbeno-plesni studio “Ritam”, Gradska knjižnica “Antun Mihanović” i Kulturni centar Klanjec priređuju u idućim danima niz zanimljiv kulturnih događanja u okviru ovogodišnjeg Klanječkog kulturnog ljeta.

Već tradicionalno ugostit ćemo novo izdanje ZAGORJE BLUES ETNO FESTIVALA i to u SRIJEDU 22. kolovoza u 20:30 sati u atriju Galerije Antuna Augustinčića. 

U PONEDJELJAK 28. kolovoza u 20 sati gost Gradske knjižnice bit će naš najpoznatiji meteorolog ZORAN VAKULA,  a u SRIJEDU 30. kolovoza u 20 sati očekuje vas u Parku kuće Klajn nova večer pod zvijezdama  i prava glazbena poslastica na koncertu s Lucijom Jelušić Šimatović, Ivanom Šimatovićem i Vokalnim kvartetom Sweet Harmony.

Nastavlja se i program kreativnih radionica u Gradskoj knjižnici te Ljetnog kino Martin.

Početkom rujna očekuje nas i koncert domaćih kudovaca i Tamburaškog zbora Gaj iz Zaprešića, fenomenalni koncert “Put oko svijeta” Puhačkog orkestra “Lira” i još ponešto.

Ulaz na sva događanja je slobodan.

Potpora: Grad Klanjec, Krapinsko-zagorska županija i TZ Biser Zagorja

Related Posts

Tags

Share This