Klanjčani na 100% zagorsko u Zagrebu

ruj 25, 2013 by

Klanjčani na 100% zagorsko u Zagrebu

Na manifestaciji 100% zagorsko koja je u organizaciji Krapinsko-zagorske županije i Turističke zajednica KZŽ održana prošlog petka i subote na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu predstavila se i Turistička zajednica grada Klanjca.
Među 85 zagorskih izlagača Klanjčani su predstavili svoju turističku ponudu, program ovogodišnje kulturno-turističke manifestacije “Zahvala jeseni u Klanjcu”, ali i vinare klanječkog vinogorja. U vinima iz vinarija Sever, Petrišić, Lovrek, Posavec i Jambrešić uživali su mnogobrojni posjetitelji na zagrebačkom glavnom trgu, a autohtoni Sokol kušali su nakon svečanog otvaranja i ministar turizma Darko Lorencin, ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić, gradonačelnik Zagreba Milana Bandić u društvu domaćina, krapinsko-zagorskog župana Željka Kolara i gradonačelnika Klanjca Zlatka Brleka.
U subotnjem programu ovogodišnju Zahvalu jeseni predstavili su na najbolji mogući način svojim nastupom i plesači Dvorskih plesova KUD-a “Antun Mihanović” i Tamburaški sastav “Ekipa” uz koji su mnogobrojni Zagrepčani, ali i strani turisti zaplesali u srcu hrvatske metropole.

Related Posts

Tags

Share This