KINO MARTIN PONOVNO RADI

sij 10, 2024 by

KINO MARTIN PONOVNO RADI
Kreativna i vrijedna Kuća Klajn ovaj vikend ponovno otvara KINO MARTIN!
 
Ljubiteljima filma poručuju da su u dvorani “zidovi pofarbani, pod je baš kako treba, oprema je tu, kao i nova vrata, grijanje radi…Detalje ćemo rješavati u hodu, a do svibanjskog višednevnog slavlja kojim ćemo i službeno otvoriti dvoranu, naš filmski program ide redovno”.
 
Redovan filmski program u Kinu Martin u 2024. godini započinje u petak 12. siječnja u 19:00 sati i to hvaljenom domaćom dramom Samo kad se smijem redateljice Vanje Juranić s Tihanom Lazović i Slavkom Sobinom u glavnim ulogama.

Nastavlja se u subotu u 18:00 sati projekcijom animirane avanture Nestašna zubić vila, a do kraja mjeseca imate priliku pogledati i francusku krimi-komediju Zločin je moj koja je trenutno u distribuciji u domaćim kinima. 
Posebnu pozornost skrećemo i na sportsku komediju Valdova priča, namijenjenu djeci i mladima (uzrast 10+) kao i poljski nagrađivani film Influencerica koji nas uvodi u svijet internetske kulture i otkriva onu manje sjajnu sliku svakodnevice ljudi koji “žive” na internetu. 

Za kraj mjeseca, prigodno uz planinarski noćni pohod na Cesargrad, prikazuje se film Osam planina, snimljen prema književnom bestseleru Paola Cognettija čija je radnja smještena u predivne talijanske Alpe.

Više informacija o filmovima nađite na: https://kucaklajn.com/448850218/449757849

Ulaznice za projekcije dostupne su pola sata prije početka projekcije, na ulazu u dvoranu, po cijeni od 4 eura (3 eura za đake, studente i umirovljenike).

Premda će službeno otvorenje dvorane biti u svibnju, kino će do tada redovno raditi, a ekipa Kuće Klajn pobrinut će se da na platnu gledate najbolje od domaće i europske nezavisne filmske produkcije. 

Uz čestitke KUĆI KLAJN, Dunji Bovan i Jerku Marčiću, veselimo se druženju u njihovom, vašem i našem Kinu Martin!
 

Related Posts

Tags

Share This