Kino MARTIN gostuje u Gradskoj knjižnici

pro 1, 2023 by

Kino MARTIN gostuje u Gradskoj knjižnici

Tijekom prosinca Kino Martin gostuje u Gradskoj knjižnici Antuna Mihanovića u Klanjcu s programom toplih, zabavnih i šarenih domaćih i stranih filmova za odrasle i djecu.

U prvom vikendu prikazivanja klanječku publiku očekuje hrvatska komedija SEDMO NEBO redateljice Jasne Nanut koja otkriva smiješnu stranu krize srednjih godina. Filma igra u petak 1. prosinca u 19,00 sati u dvorani na katu Gradske knjižnice (ulaz kroz haustor u ul. Antuna Augustinčića).
Glavne uloge ovog hvaljenog filma koji je trenutno u distribuciji u domaćim kinima tumače Krešimir Mikić, Iva Jerković, Iva Mihalić i Nikša Butijer. Osim njih, u filmu možete vidjeti i našeg sugrađanina Jerka Marčića u ulozi zubara.
Za one najmlađe, ali i malo starije, koji vole filmske avanture, neobične i šarene priče prikazujemo obiteljski film ŠKOLA ČAROBNIH ŽIVOTINJA.
Riječ je o igranom filmu sinkroniziranom na hrvatski jezik koji prati priču djevojčice Ide, koja dolaskom u novu školu upoznaje nove prijatelje od kojih su neki baš posebne i čarobne – životinje. Projekcija u subotu 2. prosinca u 18,00 sati.

Detaljnije informacije o programu nađite na www.kucaklajn.com i društvenim mrežama.
Ulaznice po cijeni od 4 eura dostupne su na ulazu u dvoranu (1. kat knjižnice) pola sata prije početka projekcije.

Igrani i dokumentarni filmovi počinjat će u 19 sati, a dječji, animirani i obiteljski u 18 sati.

Uz to, najavljujemo i besplatnu projekciju animiranog filma Moj život kao Tikvica kojeg smo zbog nevremena ovo ljeto morali odgoditi, ali i topli dokumentarni film Snajka: Dnevnik očekivanja koji kroz priču o hrvatsko-romskom paru Tei i Mirsadu ruši predrasude i donosi drugačiji pogled na odgoj, tradiciju, kulturne razlike i obiteljske rituale.

Program Kina Martin u knjižnici dio je i klanječkog adventskog programa, a ostvaren je u organizaciji Kuće Klajn i Kućnog kolektiva, u suradnji s Gradskom knjižnicom i Kulturnim centrom Klanjec, te uz potporu HAVC-a, Zaklade Kultura nova, Krapinsko-zagorske županije i Grada Klanjca.

Kuća Klajn

 

Related Posts

Tags

Share This