JUNIORI PRVACI KOD GRADONAČELNIKA

srp 4, 2013 by

JUNIORI PRVACI KOD GRADONAČELNIKA

Gradonačelnik Klanjca Zlatko Brlek, zajedno s pročelnikom Gordanom Šobanom, primio je u srijedu, 3. srpnja 2013. u prostorijama Gradske uprave ovogodišnje juniorske prvake Prve županijske lige.

Za juniore NK Klanjec tijekom prvenstvene sezone 2012/2013 koju su zasluženo okončali na prvom mjestu nastupali su Matija Pavlinić, Ivan Šenkiš, Ernest Horvat, Filip Horvatin, Mario Lončarić, Dario Mustač, Jurica Mustač, Ivan Barlović, Patrik Petrinec, Zvonimir Babić, Damir Jambrešić, Ivan Jambrešić, Kristijan Jambrešić, Karlo Ulama, Nikola Hercigonja, Žan Žlender, Filip Lovrek i Luka Burazer, a većina ih je zajedno s predstavnicima roditelja i trenerima Matijom Makekom i Franjom Žlenderom bila na prijemu kod gradonačelnika.

Uz čestitke, gradonačelnik je istaknuo da su mladi klanječki nogometaši primjer sportskog uspjeha, ali i ponašanja na terenu i izvan njega te je ovo ekipa od koje se puno očekuje i u budućnosti. Za njihov uspjeh velike zasluge imaju i njihovi treneri, a ovu svečanu prigodu gradonačelnik je iskoristio i kako bi obećao daljnju financijsku i svaku drugu potporu Nogometnom klubu Klanjec.
Igračima i trenerima uručene su prigodne medalje u znak sjećanja na ovu izuzetno uspješnu sezonu, a uz pomoć Općine Tuhelj na dar su dobili i ulaznice za bazene Termi Tuhelj.

Related Posts

Tags

Share This