JUBILARNI TURNIR U NOVIM DVORIMA

srp 1, 2013 by

Tradicionalni malonogometni turnir u Novima Dvorima očekuje vas 5. i 6. srpnja 2013.

Športsko društvo Novi Dvori naslijedilo je organizaciju turnira koji se održava već 35 godina. Do 2004. igralo se na travi, a te godine turnir seli na asfaltirano igralište nekoliko metara dalje. Odlukom aktivne skupine građana osniva se i Športsko društvo. Uz turnir se već tradicionalno održava i vrtna zabava koja je na ovom području jedino događanje takvog sadržaja. Turnir i zabavni sadržaji okupljaju građane i stvaraju osjećaj zajedništva među mještanima.

Jubilarni 35-ti turnir održava se ove godine 5. i 6. srpnja s početkom u 20,00 sati. U petak, 5. srpnja odigrat će se sve utakmice, osim polufinala i finala koja se igraju u subotu, također s početkom u 20, 00 sati. Nakon finalne utakmice ( oko 21,00 sat ) započinje vrtna zabava i svečana proslava jubilarnih 35 godina održavanja turnira. Glazbeni gosti ove su godine popularni “Dečki z bregov”.

Športsko društvo Novi Dvori ima sedamdesetak članova, od kojih je dvadesetak aktivno tijekom cijele godine. Osim organizacijom turnira bavimo se volonterski radom te podržavamo rad ostalih udruga svojim sudjelovanjem i donacijama. Uzor smo mlađim naraštajima koji će, nadamo se, krenuti našim stopama.
Cilj svih nas okupljenih oko ove sportsko-zabavne manifestacije je ostvarenje želje da u što skorijoj budućnosti sva naša događanja i nove projekte organiziramo iz novog prostora – našeg društvenog doma. Nadamo se svesrdnoj pomoći Grada Klanjca u pronalaženju adekvatnog zemljišta i konačnom početku radova. Ovim putem zahvaljujemo Gradu Klanjcu na pokroviteljstvu ovog jubilarnog turnira i svim dragim sponzorima koji nas prate dugi niz godina i pozivamo sve da nam se pridruže idućeg vikenda na igralištu u Novim Dvorima.

Predsjednik ŠD Novi Dvori
Ivan Vlahović

Related Posts

Tags

Share This