Još jedno uspješno izdanje turnira Novi Dvori

srp 14, 2023 by

Još jedno uspješno izdanje turnira Novi Dvori
Završilo je i 45. izdanje Malonogometnog turnira “NOVI DVORI” koje se tradicionalno odigralo početkom srpnja na igralištu ŠD “Novi Dvori”
Zahvaljujući sudjelovanju 16 malonogometnih ekipa i uvijek vrhunskoj i profesionalnoj organizaciji ŠD “Novi Dvori” s predsjednikom Karlom Drčićem, voditeljem Igorom Jambrešićem i vrijednim volonterkama i olonterima, ljubitelji malog nogometa ponovno su mogli uživati u odličnim utakmicama koje uvijek nudi ovaj odlično organiziran sportski susret.
Igralo se kao i svake godine uz veliku i brojnu podršku okupljene publike, a pobjednički prijelazni pehar osvojili su ove godine dečki iz ekipe Pergola Misteral & Bar Safir iz susjedne Slovenije, drugo mjesto osvojila je ekipa Beauty Centar MINNIE, dok je treće mjesto pripalo ekipi Caffe bar DENY koja je u utakmici za treće mjesto bila bolja od Caffe bara BULL.
Najboljim golmanom proglašen je MITJA JAGRIĆ, nagrada za najboljeg strijelca turnira otišla je u ruke TINU GREGURIĆU, a pehar za najboljeg igrača ovogodišnjeg izdanja na kraju je podigao TOMAŽ KOŽAR.
Najboljim pojedincima i ekipama nagrade su dodijelili gradonačelnik Klanjca Zlatko Brlek, članica ŠD-a Maja Vukina Bogović i predsjednik ŠD “Novi Dvori” Karlo Drčić.
Organizatori su se naravno pobrinuli i za dobru zabavu i odlično druženje, a ovogodišnja tradicionalna vrtna zabava nakon subotnjeg finala, uz odlične FIŠKALE, potrajala je dugo, dugo…
Još jedan odličan odaziv malonogometnih ekipa, brojna publika i izvrsni organizatori još jednom su dokazali da ne treba brinuti za budućnost ovog najdugovječnijeg, najvećeg i najpopularnijeg malonogometnog turnira u našem kraju.
Organizaciju turnira poduprli su Grad Klanjec, Turistička zajednica Biser Zagorja, Ožujska pivovara, Mikronis, Predionica Klanjec, Astraprom, SKF, Croatia osiguranje te brojni sponzori i donatori kojima ŠD “Novi Dvori” zahvaljuje na još jednoj uspješnoj suradnji.
 

 

Related Posts

Tags

Share This