Još jedna prekrasna školska priredba uz Dan škole

lip 11, 2019 by

Još jedna prekrasna školska priredba uz Dan škole

Učenici i učitelji Osnovne škole Antuna Mihanovića Klanjec proslavili su u ponedjeljak 10. lipnja Dan škole i to zajedno s mnogobrojnim roditeljima, sugrađanima, podupirateljima, donatorima, bivšim učiteljima i učenicima i prijateljima škole koji su se okupili u Velikoj dvorani grada Klanjca kako bi pogledali završnu školsku priredbu i uživali u dječjem stvaralaštvu. 
Program koji su izveli klanječki učenici bio je više nego odličan, kreativan i raznovrstan, a svojim toplim i glasnim pljeskom i uzvicima odobravanja publika je najbolje pokazala svoje oduševljenje.

Ovogodišnja svečanost uz Dan škole započela je na trgu ispred dvorane plesnom koreografijom koju su brojni učenici otplesali zajedno sa svojom učiteljicom Danijelom Stanišak. Na priredbi brojnoj su se publici predstavili izvrsni mali recitatori, glumci, plesači, veliki i mali pjevački zbor, mladi glazbenici, školski bend, ali i odličan vokalni sastav naših učiteljica. Pravo oduševljenje izazvale su svojim nastupom gimnastičarke, županijske prvakinje. 
Sve čestitke učenicima, ali i učiteljima koji su uložili puno truda u ovaj odlično osmišljen program, na kraju kojeg se škola prigodnim zahvalnicama zahvalila i svojim stalnim suradnicima, podupirateljima i donatorima. Gradonačelnik Zlatko Brlek čestitao je klanječkim osnovcima na još jednoj uspješnoj školskoj godini, pohvalio učitelje i djelatnike škole, a stihovi koje su klanječki osnovci otpjevali svome gradu na kraju programa dokaz su da Klanjec ima najbolje klince na svijetu! I učitelje, naravno!

 

Related Posts

Tags

Share This