Još jedna lijepa nedjelja na našoj Zahvali jeseni

lis 6, 2021 by

Još jedna lijepa nedjelja na našoj Zahvali jeseni

U nedjeljnom programu ovogodišnje 20. Zahvale jeseni ugostili smo naše drage jubilarce, Puhački orkestar “Lira” iz Kraljevca na Sutli koji je s nama podijelio svih dvadeset Zahvala jeseni. Uz tradicionalni promenadni  koncert ove su nas godine, na veliko zadovoljstvo okupljenih posjetitelja.  posebno ugodno iznenadili vokalnom izvedbom starih zagorskih pjesama i to u gotovo zaboravljenoj izvornoj izvedbi. Vjerujemo i sigurni smo da će naša suradnja biti jednako plodonosna i do iduće obljetnice. Jednako drage gošće bile su nam i ove godine Mažoretkinje Dubrovčan, višestruke prvakinje i jedna od najboljih mažoret udruga u državi. 
Sunčano prijepodne na najbolji su način iskoristili planinari koji su u organizaciji HPD-a Cesargrad krenuli od Tuhlja na 1. planinarski pohod zahvale jeseni te se nakon okrjepe kod planinarskog doma na Cesargradu spustili na klanječki trg, dok je poslijepodne bilo rezervirano za dvije kazališne predstave. Najprije su najmlađi uživali uz razigrani Šareni svijet, a nakon toga smijali smo se uz komediju kazališne grupe Lectirum Ne daj se, Njofra koju su odigrali Ksenija Pajić, Katarina Perica, Pero Juričić i Mladen Čutura.

Na Zahvalu jeseni vratila se i moto alka u organizaciji Moto kluba “Sokol” koji je je za pobjednika te drugoplasiranu alkarku i trećeplasiranog alkara osigurao i prigodnu nagradu.

Članovi Udruge vinara “Antun Mihanović” i ove su godine organizirali Dan otvorenih vrata klanječkih podruma te su se u Klanječkoj pelnici tijekom cijelog poslijepodneva mogla degustirati najbolja vina iz klanječkog vinogorja, a posjetitelji su se mogli uvjeriti zašto su Klanjčani ove godine bili apsolutni pobjednici poznatog vinskog sajma u Bedekovčini.

 

 

 

Related Posts

Tags

Share This