Jednoglasno usvojen Proračun za 2016. godinu

pro 16, 2015 by

Jednoglasno usvojen Proračun za 2016. godinu

Gradsko vijeće Grada Klanjca na svojoj 14. sjednici održanoj u utorak, 15. prosinca usvojilo je Proračun grada za 2016. godinu. Prijedlog Proračuna koji je gradskim vijećnicima predložio gradonačelnik Zlatko Brlek planiran je i iznosu nešto većem od 14 milijuna i 100 tisuća kuna, a od tog iznosa 7 i pol milijuna kuna odnosi se na planiranu investiciju gradnje novog dječjeg vrtića.
Prijedlog Proračuna za iduću godinu usvojen je jednoglasnom odlukom prisutnih gradskih vijećnika po čemu se Grad Klanjec podosta razlikuje od drugih jedinica lokalne uprave i samouprave. Treba reći da se već cijeli niz godina gradski proračun u Klanjcu donosi konsenzusom, a rezultat je to prethodnih razgovora i međustranačkih sastanaka na kojima sudjeluju i oporbeni vijećnici.

Uz Proračun, Gradsko vijeće donijelo je i programe gradnje i održavanja komunalne infrastrukture, javnih potreba u kulturi, sportu i socijalnoj skrbi, usvojilo financijske planove gradskih ustanova koji su sastavni dio Proračuna za 2016. godinu.

Related Posts

Tags

Share This