IZABRANO NOVO VODSTVO DRUŠTVA “NAŠA DJECA”

pro 16, 2010 by

IZABRANO NOVO VODSTVO DRUŠTVA “NAŠA DJECA”

Društvo “Naša djeca” Klanjec održalo je u  srijedu, 15. prosinca 2010. godine izvanrednu Izbornu skupštinu na kojoj su članovi izabrali novu predsjednicu Društva te članove Izvršnog i Nadzornog odbora.
Izvanredna skupština sazvana je nakon što su neki članovi upravnih tijela udruge iz osobnih razloga zatražili razrješnice. Nakon višegodišnjeg vođenja DND, s mjesta predsjednice iz zdravstvenih se razloga povukla Vlasta Čižmek. Vrlo je emotivan bio trenutak u kojem su se članovi Društva malim poklonom i cvijećem zahvalili dosadašnjoj predsjednici za predani rad, a ona zaželjela puno uspjeha radu DND s novim vodstvom.
Za novu predjednicu jednoglasno je izabrana Maja Vukina Bogović. Izvršni odbor djelovat će u sastavu Ančica Grahovar, Mira Petek, Katica Nikolić, Dubravka Jelušić, Vlasta Čižmek, Sandra Duraković i Mira Hrbud Kolar, dok su u Nadzorni odbor izabrane Željka Kramarić, Vlasta Gorup i Anita Čižmek. Tajnica Društva i dalje ostaje Mirjana Smičić Slovenec. U ovakvom sastavu vodstvo DND djelovat će dvije godine, do redovne izborne skupštine.

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Reply