IZRAĐENA LOKALNA RAZVOJNA STRATEGIJA

pro 3, 2012 by

U prostorijama Muzeja grada Pregrade 21. studenog 2012. održan je sastanak gradonačelnika i načelnika jedinica lokalne samouprave, osnivača Lokalne akcijske grupe “Sutla“.

Sastanku su prisustvovali predstavnici osnivača i to gradonačelnica grada P

regrade Vilmica Kapac, zamjenik gradonačelnika grada Klanjca Zlatko Brlek, načelnik općine Hum na Sutli Zvonko Jutriša, načelnik općine Desinić Zvonko Šreblin, načelnik općina Kumrovec Dragutin Ulama, načelnik općine Zagorska Sela Željko Kodrnja, načelnik općine Kraljevec na Sutli Antun Hrelja te zamjenik općinskog načelnika općine Tuhelj Darko Medvedec. Na sastanku su također bili nazočni i članovi Upravnog odbora LAG-Sutla.

Sastanak je sazvan u svrhu prezentacije izrađene Lokalne razvojne strategije (LRS) za Lokalnu akcijsku grupu – Sutla. Izrada LRS je povjerena Odlukom Skupštine LAG-Sutla, gospodinu Marijanu Birušu iz Desinića, koji je nazočnima predstavio Strategiju.

Predsjednica Lokalne akcijske grupe Anica Kovačić, predstavila je terminski plan aktivnosti LAG-Sutla, a odnosi se na sazivanje Skupštine LAG-Sutla koja će se održati 5. prosinca 2012. u sjedištu udruge u Zagorskim Selima, te o predstojećim aktivnostima na pripremi za akreditaciju na raspisani natječaj unutar IPARD programa – mjera 202, od strane Ministarstva poljoprivrede, Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

 

Related Posts

Tags

Share This