Izbor za najljepši vrtić – glasajte za novi klanječki vrtić

pro 7, 2020 by

Izbor za najljepši vrtić – glasajte za novi klanječki vrtić

Portal gradonačelnik. hr ( http://gradonacelnik.hr)  bira najljepši vrtić u Hrvatskoj. Svoj prekrasan, ali i arhitektonski poseban novoizgrađeni vrtić u koji će se naši najmlađi useliti 21. prosinca, prijavio je na ovaj natječaj i Grad Klanjec te je u konkurenciji zajedno s još 56 vrtića iz čitave zemlje.

Izbor najljepšeg vrtića provodi se, kao i prošle godine, na Facebook stranici https://web.facebook.com/gradonacelnikhr?_rdc=1&_rdr na kojoj su, abecednim redom grada iz kojega je vrtić, objavljenje fotogalerije svih prijavljenih vrtića, a morate potražiti posebnu objavu fotogalerije za vrtić za kojeg želite glasati.

Glasati se može do utorka 15. prosinca u podne. 

Pobijedit će vrtić s najviše lajkova pa zato pozivamo sve naše roditelje, buduće roditelje, sve naše drage sugrađane, ali i sve kojima se sviđa klanječki vrtić da svakako daju svoj glas, komentar te da podijele objavu i pozovu svoje prijatelje da nas podrže u ovom izboru.

Važno!!!
Glasati se može za više vrtića, ali bitno je naglasiti da će se u zbrajanju glasova računati samo lajkovi na čitavu objavu, odnosno galeriju slika, a ne i na pojedinačne fotografije vrtića.

Priznat će se samo lajkovi na facebook stranici https://web.facebook.com/gradonacelnikhr/posts/2838547196427747?notif_id=1607316033368986&notif_t=page_tag&ref=notif, a ne i na podijeljenim objavama.

Izbor najljepšeg vrtića portal gradonačelnik.hr pokrenuo je prošle godine kako bi se na jednom mjestu  građanima prezentirali najljepši vrtići u Hrvatskoj i tako promoviralo ulaganja i trud u podizanje standarda koja će našim najmlađima osigurati najljepše i najugodnije vrtićke dane.

 

Related Posts

Tags

Share This