HUMANITARNA PRIREDBA “MARA, SAMO BUDI TU”

kol 10, 2011 by

Zagorska liga protiv raka i Udruga za promicanje zdravlja “Korak po korak do zdravlja” Klanjec pozivaju sve sugrađane i ljude velikog srca na humanitarnu priredbu pod nazivom “MARA, SAMO BUDI TU” koja će se održati u petak, 12. kolovoza 2011. godine s početkom u 20, 00 sati u Velikoj dvorani grada Klanjca.

Namjera ovog dobrotvornog događanja je prikupljanje financijske pomoći za potrebe liječenja naše sugrađanke Marije Čukac, teško oboljele od zloćudnog tumora.
U humanitarnu akciju uključilo se i Amatersko dramsko kazalište Sveti Križ Začretje koje u petak gostuje u Klanjcu s predstavom Prvi put na moru.
Sva dosadašnja gostovanja ovih vrijednih dramskih amatera u Klanjcu bila su izvrsno posjećena, a kako ih nismo imali prigodu vidjeti u posljednje vrijeme, vjerujemo da će se ljubitelji kazališta odazvati u velikom broju.
Bit će to prigoda za dvostruko zadovoljstvo. Svi koji dođu uživat će u zanimljivoj komediji, a u isto vrijeme pokazati svoje otvoreno srce za sugrađanku kojoj je u ovom trenutku pomoć uistinu prijeko potrebna. Treba imati na umu kako je uvijek puno lakše i jednostavnije biti u poziciji da pomoć možemo pružiti nego je tražiti. Ovoga puta ona je potrebna našoj Mari, uvijek vedroj i nasmijanoj majci troje djece i baki, iza koje je dugogodišnja borba s teškom bolešću i kojoj želimo još jednu životnu pobjedu, a sigurni smo da su brojni dobri ljudi spremni u tome joj pomoći.
Organizatori ovog humanitarnog događanja sve posjetitelje pozivaju dobro nam znanom poslovicom ” Zdrav čovjek ima stotinu želja, bolestan samo jednu”!

Cijena ulaznice za kazališnu predstavu je 40,00 kuna. Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Gradskoj knjižnici Klanjec te na ulazu u dvoranu prije početka predstave.

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Reply