I ove godine prodane sve humanitarne tombole

pro 14, 2016 by

I ove godine prodane sve humanitarne tombole

Zagorska liga protiv raka u suradnji s klanječkom udrugom “Korak po korak do zdravlja” priredila je u utorak, 13. prosinca 2016. tradicionalnu humanitarnu božićnu tombolu. Kao i svake godine tombole su rasprodane u svega nekoliko minuta, a sredstva prikupljena ovom humanitarnom akcijom bit će namijenjena aktivnostima Lige usmjerenim ka prevenciji, pravovremenom otkrivanju i liječenju zloćudnih bolesti te rehabilitaciji bolesnika.
Izložbena dvorana Gradske knjižnice bila je gotovo premala da primi sve zainteresirane pa treba pohvaliti Klanjčane i njihove susjede iz okolnih mjesta koji su još jednom pokazali svoje veliko srce i želju da se pomogne. Oko prikupljanja tombola i prodaje, uz ostale aktiviste Lige, najviše su se potrudili Brankica i Danijel Greblički te Dragica Milčić.

Vrlo lijep program pripremila je dramska skupina Područne škole Lučelnica s učiteljicom Mirom Petek, a okupljenim građanima zahvalili su se na sudjelovanju gradonačelnik Zlatko Brlek, potpredsjednica Zagorske lige protiv raka Nada Jačmenica i predsjednica Udruge “Korak po korak do zdravlja”  Jasna Gmajnički.

Članice udruge “Korak po korak do zdravlja” i ove su se godine pobrinule za slatki domaći domjenak koji je protekao u odličnom raspoloženju i smijehu nakon otvaranja dobivenih tombolica.

 

 

Related Posts

Tags

Share This