HRVATSKOZAGORSKO KNJIŽEVNO DRUŠTVO PREDSTAVILO ČAK ŠEST NOVIH NASLOVA

tra 29, 2009 by

HRVATSKOZAGORSKO KNJIŽEVNO DRUŠTVO PREDSTAVILO ČAK ŠEST NOVIH NASLOVA

Hrvatskozagorsko književno društvo iskoristilo je svoju redovnu skupštinu i godišnji susret svojih članova kako bi predstavilo čak šest novih naslova tiskanih u biblioteci Književnost ovog vrijednog nakladnika.

S novim naslovima Društvo se potvrdilo kao najplodonosniji izdavač u našoj županiji, a kako je rekao pročelnik Povjerenstva za nakladničku djelatnost Vladimir Poljanec, šest novih knjiga u jednom trenutku prava je rijetkost i bio bi veliki poduhvat i za daleko veće izdavače od ovog volonterskog društva koje okuplja sedamdesetak književnih stvaralaca.

U subotu su u Klanjcu predstavljene tri zbirke pjesama: Kad me ne bu Željka Špoljara,

I poslije mene Čedomira Ostreža i  Sprepleteni puti Vladimira Šenjuga. Poseban intreres čitalačke publike  zasigurno će izazvati i dvije knjige drama: Dragi pokojnik Hrvoja Kovačevića i Idu svati Ninoslava Škrabea, jednako kao i zbirka kratkih pripovijedaka Sake dele dojde na videle Božene Kos.

Uz urednika izdanja Vladimira Poljanca, nove naslove predstavili su Božidar Brezinščak Bagola, predsjednik HZKD-a, jedna od recenzentica prof. Vesna Gregurović te sami autori.

 

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Reply