HISTRIONI ODUŠEVILI KLANJČANE

svi 7, 2011 by

HISTRIONI ODUŠEVILI KLANJČANE

Popularni Glumački festival u Krapini, koji se ove  godine održava od 29. travnja do 8. svibnja, drugu godinu za redom gostovao je i u Klanjcu.
Pred punom velikom gradskom dvoranom u utorak, 3. svibnja po prvi su puta Klanjčani u svom gradu mogli na sceni vidjeti Glumačku družinu Histrion.
Predstava “Lovački rog”  Georgesa Feydeaua, s odličnom glumačkom postavom, a u režiji Dražena Ferenčine, otvorila je ovogodišnje Dane grade Klanjca i izazvala veliku pozornost kako Klanjčana, tako i mještana iz susjednih sredina.
Vid Balog, Adam Končić, Nela Koscis, Željko Duvnjak, Goran Koši, Slobodan Milovanović, Nada Abrus, Tara Rosandić i Tomislav Palinić- Ćošo do suza su nasmijali gledatelje koji su uživali u zgodama i zavrzlamama njihovih simpatičnih likova priželjkujući, naravno, sretan završetak priče o čak nekoliko ljubavnih trokuta. Male improvizacije Adama Končića i Vida Baloga oduševile su klanječku publiku, koja je dugim pljeskom na kraju predstave zahvalila Histrionima na njihovom prvom gostovanju u Klanjcu i odličnoj izvedbi, a možda najviše na tome što su opušteni i s osmjehom na licu u utorak navečer otišli svojim kućama. Cvijećem za glumice i buteljama klanječkog vina za glumce, gradonačelnik Željko Kolar zahvalio je Adamu Končiću te GFUK pozvao u naše grad i sljedeće godine.

Related Posts

Share This

Leave a Reply