Gradski prijem za roditelje novorođenih beba

srp 5, 2023 by

Gradski prijem za roditelje novorođenih beba

Gradonačelnik Klanjca Zlatko Brlek održao je u utorak 4. srpnja prijem za roditelje koje je razveselila prinova u obitelji u prvoj polovici ove godine. Uz njega, mališane je dočekala i ravnateljica klanječke Gradske knjižnice Adrijana Čelec. 

Uz čestitke, roditelji su primili i financijsku potporu grada koja iznosi 265,45 eura za prvo dijete, 398,17 eura za drugo, 530,89 eura za treće, a za svako slijedeće dijete potpora se povećava za 132,72 eura. Treba istaknuti i da je jednu obitelj razveselila već šesta beba.

Prvi ovogodišnji prijem za roditelje tek sedam novorođenih malih Klanjčanki i Klanjčana nije osobito ohrabrujući, ali smiješi se puno bolja druga polovica godine pa dobro zdravlje i što lakše ove vruće ljetne mjesece želimo svim našim klanječkim trudnicama. I tatama, naravno.

Uz čestitku i želju da mališani budu prije svega zdravi i rastu okruženi pažnjom i ljubavlju, gradonačelnik je upoznao roditelje s programima kojima Grad Klanjec nastoji  poboljšati kvalitetu života mladih roditelja i najmlađih sugrađana. Ujedno ih je pozvao da aktivno promišljaju što im je potrebno za kvalitetan život u našem gradu i sretno i zadovoljno odrastanje njihove djece te da svaku svoju ideju, prijedlog pa i kritiku otvoreno podijele s njim i drugim gradskim čelnicima, a sve kako bi zajedno stvarali što bolje uvjete za naše najmlađe stanovnike.
Ravnateljica Gradske knjižnice pozvala je roditelje naših malih sugrađana da što više koriste trogodišnje besplatno članstvo u knjižnici koje se i dosada pokazalo kao pun pogodak, a najavila je i da će se, nakon što se Gradska knjižnica uskoro vrati u svoj obnovljeni prostor na Trgu Antuna Mihanovića, organizirati daleko veći broj aktivnosti za najmlađe, ali i njihove roditelje. 

Svi zajedno poželjeli su da se s istim mladim roditeljima u istoj prigodi sretnu ponovno što prije!

Novorođeni u prvoj polovici 2023. godine: 

Ema Šimunčić, Letovčan Tomaševečki 22, Mateo Somek, Tomaševec 64, Amari Ivanuš, Gredice 8, Petra Trupec, ul. Otona Ivekovića 11, Katja Šarlog Kroflin, Dol Klanječki 15A, Mia Kovačec, Gredice 42, Ian Cingulin, Gredice 21b.

Čestitamo!

 

Related Posts

Tags

Share This