Zahtjev za izdavanje propusnica

 

Sukladno Odluci o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj, Stožer civilne zaštite Grada Klanjca zadužen je za izdavanje propusnica za napuštanje prebivališta ili stalnog boravka radi vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama i kupnje hrane i osnovnih potrepština.

Zahtjev za izdavanje propusnica nalazi se u prilogu, a podnijeti ga možete u elektroničkom obliku  na e-mail: grad-klanjec@kr.t-com.hr ili ako nikako ne možete na e-mail, zahtjev podnosite na ulazu u zgradu Gradske uprave, adresa Trg mira 11.

Na temelju podnesenog zahtjeva propusnica se izdaje u elektroničkom obliku, a za sve koji nemaju mogućnost elektroničke komunikacije, propusnica se može podići od 14 do 14:30 h na ulazu u zgradu Gradske uprave.

Za zahtjeve za izdavanje propusnica u papirnatom obliku koji su predani do 13:00 sati, propusnice će se izdati te moći podići istoga dana i to SAMO u vremenskom razdoblju od 14:00 do 14:30 sati.

Za sve zahtjeve za izdavanje propusnica u papirnatom obliku koji su predani nakon 13:00 sati, propusnice će se izdati te moći podići sljedeći radni dan u vremenskom razdoblju od 14:00 do 14:30 sati.

Gradski stožer izdaje samo neophodne propusnice te ih ne izdaje osobama u samoizolaciji, stoga vas molimo da budete odgovorni i ne putujete ako ne trebate. Propusnice se izdaju pod materijalnom i krivičnom odgovornošću, a Stožer civilne zaštite Grada Klanjca vodi evidenciju izdanih propusnica.

Zabrana se ne odnosi na kretanje unutar područja Grada Klanjca, odnosno stanovnici svih naselja unutar Grada Klanjca mogu bez propusnice dolaziti u Klanjec.

Dodatne informacije dostupne su na broj telefona 049/550-615 ili 049/550-250 i na e-mail: grad-klanjec@kr.t-com.hr.

 

PRILOG:

Zahtjev za izdavanje propusnice