Gradonačelnik primio kadetske ekipe SD Predionica

ožu 31, 2015 by

Gradonačelnik primio kadetske ekipe SD Predionica

Gradonačelnik Zlatko Brlek primio je kadetkinje i kadete Streljačkog kluba “Predionica” iza kojih je niz vrlo uspješnih natjecanja.
Zajedno s predsjednikom kluba Albinom Šobanom i trenerima Zdravkom Ivekovićem i Sinišom Bartolovićem upoznali su gradonačelnika  s rezultatima, a oni su takvi da je klanječki gradonačelnik mogao samo svoje izraziti veliko zadovoljstvo i čestitati našim mladim strijelcima te im poželjeti još puno novih sportskih uspjeha. Oni su svakako svijetli primjer klanječkog amaterskog sporta koji već niz godina dokazuju kako se upornošću, velikim zalaganjima i entuzijazmom mogu postići vrhunski rezultati. No, svakako treba istaknuti da im materijalni uvjeti u kojima treniraju i natječu se ne idu u prilog i da su daleko od mogućnosti koje na raspolaganju imaju strijelci iz drugih konkurentskih klubova.

Prilika je ovo i da opširnije pobrojimo najznačajnije rezultate u prošloj sezoni i na našim stranicama.

U Čakovcu je održano je završno kolo Hrvatske lige u gađanju serijskom zračnom puškom, a pod stručnim vodstvom dugogodišnjeg trenera Zdravka Ivekovića. kadeti su nakon održanog posljednjeg devetog kola, osvojili prvo mjesto s osvojenih maksimalnih 18 bodova, odnosno pogođenih 5002 kruga. Drugo plasirana ekipa Streljačkog kluba “Dalmacijacementa” iz Solina osvojila 16 bodova, s postignutih 4989 krugova, a treća ekipa Streljačkog kluba “DDS 1885” iz Daruvara osvojila je 14 bodova sa postignutih 4847 krugova. Na navedenom takmičenju još su sudjelovali Streljački klubovi “Savica” iz Zagreba, “Križevci 1252” iz Križevaca, “Koška” iz Koške, “Radnik” iz Đurđevca, “DVD Opatija” iz Opatije, “Dubrava 1094” iz Dubrave i “Zelenbor” iz Brezja. U ukupnom pojedinačnom plasmanu Antun Leš zauzeo je drugo mjesto s pogođenih 1675 krugova ili prosjekom pogodaka od 186,11, Domagoj Lovrečki zauzeo je četvrto mjesto s pogođenih 1666 krugova ili prosjekom pogodaka od 185,11, dok je Matko Kramar zauzeo šesto mjesto s pogođenih 1661 krugova ili prosjekom od 184,56 pogodaka
Kadetkinje su nakon održanog posljednjeg sedmog kola, osvojile treće mjesto s osvojenih 10 bodova, odnosno pogođenih 3880 krugova, dok su na navedenom takmičenju prvo mjesto osvojile kadetkinje Streljačkog kluba “DVD Opatije ” iz Opatije sa osvojenih 14 bodova, odnosno postignutih 3914 krugova, a drugo mjesto osvojile su kadetkinje Streljačkog kluba “Dalmacijacement” iz Solina sa osvojenih 12 bodova, odnosno postignutih 3882 kruga. Na takmičenju još su sudjelovali Streljački klubovi “Zelenbor” iz Brezja, “Lokomotiva” iz Rijeke, “Veliko Trgovišće iz Velikog Trgovišća, “Koška” iz Koške i “Radnik” iz Đurđevca. Za kadetkinje “Predionice” iz Klanjca nastupale su Stela Bartolović koja je u ukupnom pojedinačnom plasmanu zauzela peto mjesto sa pogođenih 1302 krugova ili prosjekom pogodaka od 186,00, Karolina Ricijaš zauzela je sedmo mjesto s pogođenih 1296 krugova ili prosjekom pogodaka od 185,14, i Karla Bartolović koja je zauzela jedanaesto mjesto s pogođenih 1282 krugova ili prosjekom od 183,14 pogodaka.

Strijelci Streljačkog kluba „Predionica“ iz Klanjca natjecali su se u Hrvatskoj ligi, Županijskoj ligi, također su sudjelovali na Prvenstvu županije sa serijskom i standard zračnom puškom i Prvenstvu Hrvatske sa serijskom i standard zračnom puškom, te su tom prilikom ostvarili slijedeće rezultate:

– u županijskoj ligi kadeti su zauzeli prvo mjesto s postignutih 2 714 pogodaka, ispred Streljačkog kluba „Strijelac“ iz Krušljevog Sela i Streljačkog kluba „Tekstilac“ iz Zaboka.  Za ekipu SK “Predionica“ pucali su Domagoj Lovrečki koji je ujedno pojedinačno zauzeo drugo mjesto s postignutih 913 pogadaka, Antun Leš koji je pojedinačno zauzeo treće mjesto sa postignutih 907 pogodaka i Matko Kramar koji je pojedinačno zauzeo peto mjesto sa 894 pogodaka.
– u županijskoj ligi kadetkinje su zauzele prvo mjesto s postignutih 2 718 pogodaka, ispred Streljačkog kluba „Veliko Trgovišće“ i Streljačkog kluba „Tekstilac“ iz Zaboka. U ekipi Streljačkog kluba “Predionica“ bile su Karolina Ricijaš koja je pojedinačno zauzela prvo mjesto s postignutih 933 pogodaka, Stela Bartolović koja je pojedinačno zauzela peto mjesto s postignutih 915 pogodaka i Ana Seleš koja je pojedinačno zauzela sedmo mjesto s 870 pogodaka. Također su se pojedinačno takmičile kadetkinje Karla Bartolović koja je pojedinačno zauzela 14 mjesto i Dorotea Antolić koja je pojedinačno zauzela 15 mjesto.
– u završnici Hrvatske lige za kadete koje je održano u gradu Varaždinu kadeti su ekipno zauzeli četvrto mjesto s postignutih 4926 pogodaka, dok je u pojedinačnom plasmanu Domagoj Lovrečki zauzeo sedmo mjesto s postignutih 1646 pogodaka, Antun Lež je pojedinačno zauzeo osmo mjesto s postignutih 1643 pogodaka i Matko Kramar koji je pojedinačno zauzeo 10 mjesto s postignutih 1673 pogodaka.
– kadetkinje su također u Hrvatskoj ligi, koje je održana u Varaždinu ekipno zauzele šesto mjesto s postignutih 3835 pogodaka, dok je u pojedinačnom plasmanu Karolina Ricijaš zauzela treće mjesto sa postignutih 1312 pogodaka, Stela Bartolović je pojedinačno zauzela 11 mjesto, s postignutih 1280 pogodaka i Ana Seleš koja je pojedinačno zauzela 19 mjesto, s postignutih 1243 pogodaka.
– u ožujku prošle godine na streljani Streljačkog kluba “Predionica“ u Klanjcu održano je Prvenstvo županije u gađanju sa serijskom zračnom puškom, kojom prilikom su kadeti „Predionice“ osvojili prvo mjesto s postignutih 561 pogotkom, ispred kadeta Streljačkog kluba „Krušljevo Selo“ koji su postigli 526 pogodaka i kadeta Streljačkog kluba „Veliko Trgovišće“ koji su postigli 514 pogodaka. U pojedinačnom plasmanu Matko Kramar osvojio je prvo mjesto s postignutih 189 pogodaka, Domagoj Lovrečki osvojio je drugo mjesto s postignutih 187 pogodaka i Antun Leš osvojio je treće mjesto s postignutih 185 pogodaka.
– kadetkinje su na navedenom natjecanju ekipno osvojile prvo mjesto s postignutih 555 pogodaka ispred kadetkinja Streljačkog kluba „Tekstilac“ iz Zaboka koje su postigle 548 pogodaka i kadetkinja Streljačkog kluba „Veliko Trgovišće“ koje su postigle 541 pogodak. U pojedinačnom plasmanu Karolina Ricijaš osvojila je prvo mjesto s postignutih 190 pogodaka, dok je Stela Bartolović osvojila četvrto mjesto s postignutih 185 pogodaka, a Ana Seleš osmo mjesto s postignutih 180 pogodaka
– na Prvenstvu Hrvatske u serijskoj zračnoj pušci koje se održalo 22.ožujka 2014. godine u Zagrebu naši kadeti zauzeli su ekipno peto mjesto s postignutih 542 kruga, a ekipu su činili Domagoj Lovrečki koji je pojedinačno zauzeo 14 mjesto sa postignutih 183 pogodaka, Matko Kramar pojedinačno je zauzeo 25 mjesto s postignutih 181 pogodaka i Antun Leš koji je pojedinačno zauzeo 43 mjesto s postignutih 178 krugova.
-kadetkinje su na Prvenstvu Hrvatske u serijskoj zračnoj pušci ekipno zauzele osmo mjesto s postignutih 534 krugova, a ekipu su činile Karolina Ricijaš koja je pojedinačno zauzela 18 mjesto s postignutih 183 pogodaka, Stela Bartolović koja je pojedinačno zauzela 22 mjesto s postignutih 182 pogodaka i Ana Seleš koja je pojedinačno zauzela 45 mjesto s postignutih 169 pogodaka.
– na streljani Streljačkog kluba “Tekstilac“ iz Zaboka održano je Prvenstvo županije u gađanju sa standard zračnom puškom, a kadeti „Predionice“ osvojili  su prvo mjesto s postignutih 561 pogotkom, ispred kadeta Streljačkog kluba „Krušljevo Selo“ koji su postigli 526 pogodaka i kadeta Streljačkog kluba „Veliko Trgovišće“ koji su postigli 514 pogodaka. U pojedinačnom plasmanu Matko Kramar osvojio je prvo mjesto s postignutih 189 pogodaka, Domagoj Lovrečki osvojio je drugo mjesto sa postignutih 187 pogodaka i Antun Leš osvojio je treće mjesto s postignutih 185 pogodaka.
-kadetkinje su na navedenom takmičenju također ekipno osvojile prvo mjesto sa postignutih 555 pogodaka ispred kadetkinja Streljačkog kluba „Tekstilac“ iz Zaboka koje su postigle 548 pogodaka i kadetkinja streljačkog kluba „Veliko Trgovišće“ koje su postigle 541 pogodak. U pojedinačnom plasmanu Karolina Ricijaš osojila je prvo mjesto s postignutih 190 pogodaka, dok je Stela Bartolović osvojila četvrto mjesto sa postignutih 185 pogodaka, a Ana Seleš je osvojila osmo mjesto s postignutih 180 pogodaka
– na Prvenstvu Hrvatske sa standard zračnom puškom koje se održalo 10. svibnja 2014. godine u Bjelovaru naši kadeti zauzeli su ekipno četvrto mjesto s postignutih 536 krugova (ekipa trećeg mjesta zauzela je sa postignutih 537 krugova), a ekipu su činili Antun Leš koji je pojedinačno zauzeo 12 mjesto s postignutih 182 krugova, Domagoj Lovrečki koji je pojedinačno zauzeo 16 mjesto s postignutih 181 pogodaka i Matko Kramar pojedinačno je zauzeo 30 mjesto sa postignutih 173 pogodaka.

Related Posts

Tags

Share This