GRADIMO NOVI VRTIĆ SREDSTVIMA EU FONDOVA!!!

pro 17, 2018 by

GRADIMO NOVI VRTIĆ SREDSTVIMA EU FONDOVA!!!

Najljepša božićna čestitka stigla je jutros u Grad Klanjec iz Ministarstva poljoprivrede i Agencije za plaćanja u poljoprivredi,ribarstvu i ruralnom razvoju , a riječ je o pozivu za svečano potpisivanje Ugovora o financiranju za Sektor dječjih vrtića, tip operacije 7.4.1. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu” u provedbi Mjere 7 „Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima“ iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Tako će u petak, 21. prosinca 2018. u 10:00 sati gradonačelnik Zlatko Brlek u Zagrebu potpisati ugovor o dodjeli 90% bespovratnih sredstava iz Programa ruralnog razvoja za potrebe gradnje novog dječjeg vrtića u Klanjcu. Ukupna vrijednost projekta iznosi 8.554.486,28 kn, a na natječaju 7.4.1. dobiveno je 7.440.000,00 kn.

Naša slatka “gljivica”, kako smo je nazvali od milja, prošla je od idejnog rješenja do danas puno iskušenja i porođajnih muka…od dugog iščekivanja otvaranja natječaja za Mjeru 7.4.1., iščekivanja rezultata, velikog razočaranja nakon što na prvom natječaju nije prošla, prijave na drugi krug natječaja, rezigniranosti i ljutnje roditelja čija su djeca na listi čekanja ili moraju pohađati vrtiće u okolici, no ipak se na koncu pokazalo kako je vrijedilo biti strpljiv i uporan!

Related Posts

Tags

Share This