Grad Klanjec sufinancira nabavu radnih bilježnica za učenike

srp 18, 2019 by

Grad Klanjec sufinancira nabavu radnih bilježnica za učenike

Za sve učenike Osnovne škole Antuna Mihanovića Klanjec Ministarstvo znanosti i obrazovanja osiguralo je besplatne udžbenike za novu školsku godinu, 2019./2020., dok Grad Klanjec i Krapinsko- zagorska županija financiraju nabavu radnih bilježnica za obvezne i izborne predmete. Trošak nabave radnih bilježnica Grad i Županija platit će svaki u 50% iznosu.

Detaljne obavijesti o načinu distribucije i preuzimanju udžbenika i radnih bilježnica bit će objavljene na web stranici škole http://os-amihanovica-klanjec.skole.hr/ i na školskim ulazima u Klanjcu i Lučelnici krajem kolovoza ili početkom rujna.

Spisak udžbenika i radnih bilježnica koji učenike čeka u školi i koji roditelji ne moraju kupovati te dodatni materijali koji za novu školsku godinu kupuju roditelji možete pronaći ovdje: Dodatni_materijal_koji_nabavljaju_roditelji

UDZBENICI_ZA_SKOLSKU_GODINU_2019.2020 koje roditelji ne moraju kupiti

Nastava u školskoj godini 2019./20. počinje u ponedjeljak, 9. rujna 2019. godine u 8 sati za sve učenike škole. Svečani doček prvašića uz prigodni program prvog dana bit će u 8 sati u Klanjcu i u 9 sati u Lučelnici.

Related Posts

Tags

Share This