Grad Klanjec sufinancira nabavu radnih bilježnica za svoje osnovce

srp 17, 2020 by

Grad Klanjec sufinancira nabavu radnih bilježnica za svoje osnovce

Za sve učenike Osnovne škole Antuna Mihanovića Klanjec Grad Klanjec i Krapinsko- zagorska županija financiraju nabavu radnih bilježnica za šk. god. 2020./2021. Bez obzira na sve poteškoće koje je izazvala epidemija korona virusa,  sredstva za nabavu radnih bilježnica su osigurana, a Grad i Županija platit će ih svaki u 50% iznosu. 

Ministarstvo znanosti i obrazovanja i za iduću školsku godinu osiguralo je besplatne udžbenike, tako da roditelji trebaju kupiti samo mape za Likovnu kulturu (1. – 4. razred – u dogovoru s razrednicima, a od 5. – 8. razreda – Profil mape), geografski atlas za 5. razred (Geografski atlas za osnovnu školu, Skupina autora, Izdavač: HSK i ŠK)  i kutiju za Tehničku kulturu (5. – 8. razred). 

Udžbenici i radne bilježnice dočekat će učenike na njihovim klupama na početku nove školske godine koja počinje u ponedjeljak 7. rujna u 8,00 sati. 

Ostale važne informacije o početku nove nastavne godine moći ćete naći na http://os-amihanovica-klanjec.skole.hr/

Neobična, turbulentna, ali svakako zanimljiva i intrigantna školska godina uspješno je završila. Čestitamo svim našim osnovcima, ali i njihovim učiteljima i roditeljima, jednako tako i svim našim maturantima i budućim studentima na uspješnom svladavanju brojnih izazova koji su se nenadano našli pred njima. Želimo svima mirno, sigurno i radosno ljeto.
Ujedno vas pozivamo da u ovim ljetnim danima “navratite” na web stranicu klanječke škole na kojoj vas kao pravo malo osvježenje očekuju izvrsni tekstovi članova školske Novinarske grupe koje nemojte propustiti.  http://os-amihanovica-klanjec.skole.hr/

 

 

 

 

Related Posts

Tags

Share This