Grad bogatiji za deset malih stanovnika

pro 22, 2023 by

Grad bogatiji za deset malih stanovnika

Gradonačelnik Klanjca Zlatko Brlek održao je u četvrtak 21. prosinca 2023. drugi ovogodišnji prijem za roditelje novorođenih beba. Uz gradonačelnika, roditelje i mališane dočekale su i ravnateljica Gradske knjižnice Adrijana Čelec te Petra Sinković iz Gradske uprave. 

Uz čestitke, gradonačelnik je i to sa širokim osmijehom na licu uručio roditeljima i financijsku potporu grada jer od desetero novorođenih klanječkih beba samo je jedno prvo dijete u obitelji. Od lipnja do prosinca rodili su se tako i blizanci, jedna je obitelj bogatija za čak četvrto dijete, neki su nakon curica dočekali i dečka, a nakon dugo dugo vremena naselje Klanjec je konačno uspjelo nadmašiti “baby boom” u Gredicama. Sve je to bio odličan razlog da poslovično najdraži gradski predblagdanski prijem bude ispunjen smijehom i odličnim raspoloženjem.

Uz želju da mališani budu prije svega zdravi i rastu okruženi pažnjom i ljubavlju, gradonačelnik je pozvao roditelje da svojim prijedlozima aktivno sudjeluju u stvaranju što boljih uvjeta za život djece u našem gradu, a ravnateljica Gradske knjižnice i čitaonice “Antun Mihanović” uručila je roditeljima člansku iskaznicu s trogodišnjom besplatnom članarinom i najavila nove aktivnosti za najmlađe, ali i roditelje, koje ih očekuju u knjižnici u novoj godini.

Grad Klanjec dočekao je tako kraj 2023. godine sa 17 novih malih stanovnika, a vjerojatno je da će još koja lijepa vijest stići iz rodilišta do kraja godine.

U drugoj polovici 2023. godine rođeni su:

Oliver Gorup, Erdődyjeva 3, Janko Kranjčec, Matije Gupca 1, Anđela Šoban, Gredice 9, Roko Vlahović, Gredice 34, Martin Skrbinac, Tomaševec 4, Borna Žitnik, Lučelnica 3, Tara i Pavel Petrišić, Augusta Šenoec 3, Emili Šoštar, Gredice 82, Jan Jakovljević, Lijepe naše 22A.

Čestitamo!

 

Related Posts

Tags

Share This