Glasajte za Zdravoškolce, projekt naše škole

velj 16, 2021 by

Glasajte za Zdravoškolce, projekt naše škole

Od studenog 2019. godine Osnovna škola Antuna Mihanovića Klanjec, s još dvadesetak škola u Hrvatskoj, sudjeluje u projektu “LORA – laboratorij održivog razvoja“  kojim se na inovativan način želi izraditi i provesti programe obrazovanja za održivi razvoj za osnovne škole i organizacije civilnog društva. 

Klanječka škola realizirala je projekt „Zdravoškolci“ čiji su nositelji bili polaznici izvannastavnih aktivnosti “Briga o čovjeku i okolišu” i “Ljekovito bilje”, ukupno 21 učenik matične i područne škole. Glavni cilj projekta bio je poučiti učenike praktičnim znanjima i vještinama koje će im omogućiti odabir namirnica za samostalno pripremanje kvalitetnih obroka te općenito razvijanje zdravih prehrambenih navika.
Više o o “ZDRAVOŠKOLCIMA” možete saznati na linku http://lora.bioteka.hr/os-antuna-mihanovica-klanjec-zdravoskolci/na kojem do 22. veljače u 23:59 možete klikom na like dati i svoj glas projektu naših osnovaca i na taj način sudjelovati u izboru najboljeg dječjeg projekta.  Zbroj svih glasova bit će važan parametar u ukupnom ocjenjivanju vrijednosti projekata pa vas pozivamo da svakako posjetite stranicu, pogledate što su radili naši učenici i učitelji i podržite njihov trud i inovativnost.

Related Posts

Tags

Share This