Ljetno izdanje GFUK-a razveselilo publiku

lip 24, 2021 by

Ljetno izdanje GFUK-a razveselilo publiku

Četrnaesti Glumački festival u Krapini i po Zagorju obišao je velik dio Zagorja pa je tako ovogodišnje ljetno izdanje popularnog GFUK-a razveselilo i to 12 godinu zaredom i vjernu klanječku kazališnu publiku.
Zadnjeg dana lipnja svojom hit komedijom Šund naš svagdašnji  gostovala je Adam scena pa smo tako nakon punih 12 godina na sceni ponovno ugostili i osnivača GFUK-a Adama Končića. Predstava redatelja i glumca Roberta Krajinovića, uz izvrsnu Nevenu Vukes i Adama Končića, na duhovit način upozorava na šund i kič kojim smo svakodnevno okruženi, a na koji najčešće ne reagiramo već ga svojom šutnjom na neki način prihvaćamo.

Nakon što je publika glasnim pljeskom nagradila glumce, Adam Končić zahvalio je Gradu Klanjcu na podršci koju pruža GFUK-u od samih njegovih početaka, ali i publici na odličnom odazivu. Gradonačelnik Zlatko Brlek glumcima je uručio mali dar kao znak pažnje i zahvale što su se Klanjčani u ovoj lijepoj večeri uz njih opustili i nasmijali, a upravo je to ono što nam sad najviše treba.  Naglasio je i kako jedva čekamo njegovo novo izdanje, nadamo se u još normalnijim uvjetima i bez ograničenja, a gostovanje u Klanjcu je gotovo sigurno.

Related Posts

Tags

Share This