GFUK deseti put u Klanjcu

svi 5, 2019 by

GFUK deseti put u Klanjcu

Grad Klanjec i ove je godine ugostio Glumački festival u Krapini. Nastavljena je tako odlična suradnja koja traje od samog početka, odnosno od 2009. u kojoj se GFUK, kada se odlučio raširiti diljem Zagorja, prvo našao u Klanjcu.
U lijepo popunjenoj Velikoj dvorani grada Klanjca gostovalo je ove godine po prvi put nezavisno kazališta Hit teatar s predstavom Metoda za brak. Poznata hrvatska glumačka imena Ana Vilenica, Matea Elezović Brdar i Zlatan Zuhrić Zuhra oduševili su posjetitelje, a pljesak koji je u nekoliko navrata prekidao glumce u njihovoj nadahnutoj izvedbi, najbolji je znak koliko je publika bila zadovoljna izvedbom ove urnebesne komedije sa sretnim završetkom.
Na kraju se Tanja Ivek, članica Izvršnog odbora Glumačkog festivala u Krapini, zahvalila Gradu Klanjcu na podršci koju već punih 10 godina pruža GFUK-u te gradonačelniku uručila i posebnu Zahvalnicu. Gradonačelnik Zlatko Brlek glumcima je pak uručio mali poklon kao znak pažnje i zahvale što su se Klanjčani u ovoj lijepoj večeri uz njih opustili i nasmijali do suza. Dobar je to razlog da se uspješna suradnja s Glumačkim festivalom nastavi i dogodine.

 

Related Posts

Tags

Share This