Eva Makek je višestruka državna prvakinja u gimnastici

stu 23, 2020 by

Eva Makek je višestruka državna prvakinja u gimnastici

Naša mala Klanjčanka Eva Makek, članica Gimnastičkog kluba Dubrava i učenica 4. razreda Područne škole Lučelnica, višestruka je državna prvakinja u gimnastici. 

Na 29. ekipnom, višebojskom i pojedinačnom prvenstvu Hrvatske u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici u kategoriji mlađih kadetkinja A programa koje je 20. studenog održano u Osijeku osvojila je zlatno odličje na preskoku, dvovisinskim ručama, gredi i tlu. Ujedno je i državna prvakinja u višeboju. 

Devetogodišnja Eva ovog je trenutka najbolja gimnastičarka u svom godištu u Hrvatskoj.
Zahvaljujući iznimnom trudu, upornosti, napornim treninzima, ali i ljubavi prema ovom zahtjevnom sportu, pred njom su zasigurno veliki sportski uspjesi. Kako je riječ o svestranoj djevojčici koja nije samo iznimno talentirana gimnastičarka već i odlična učenica klanječke škole uključena u brojne izvannastavne aktivnosti u kojima pokazuje jednaku darovitost i kreativnost, sigurni smo da će, uz podršku svoje obitelji u kojoj sport zauzima važno mjesto, ostati ustrajna te nas i dalje oduševljavati svojim nastupima na brojnim gimnastičarskim natjecanjima koja su pred njom.
Za ovaj prošlotjedni u Osijeku šaljemo iskrene čestitke.

 

Related Posts

Tags

Share This