Ecija Ojdanić i Frano Mašković oduševili klanječku publiku

tra 12, 2024 by

Ecija Ojdanić i Frano Mašković oduševili klanječku publiku

Ovogodišnji Glumački festival u Krapini i po Zagorju obići će po običaju velik dio kajkavskih krajeva pa je tako novo izdanje popularnog GFUK-a ispunilo u četvrtak 17. travnja i klanječku veliku gradsku dvoranu. 

Još jedna izvrsna komedija Kazališta Moruzgva svojim je pametnim humorom iz pera Tanje Mravak osobito oduševila klanječku publiku.
Po prvi put ljubitelji kazališta u Klanjcu i okolici mogli su uživati u sjajnoj izvedbi Ecije Ojdanić i Frana Maškovića u predstavi Ništa im neće bit´, a o čemu najbolje svjedoče razgovori puni pohvala, brojni pozitivni komentari posjetitelja te šalama ispunjene usporedbe s vlastitim obiteljskim situacijama i to ne samo neposredno nakon predstave već i idućih dana.

Nakon što su brojni klanječki posjetitelji glasnim pljeskom nagradili glumce, Ladislav Prežigalo zahvalio je Gradu Klanjcu na podršci koju pruža GFUK-u od samih njegovih početaka i jedini je grad izvan Krapine koji je s GFUK-om bio svih ovih godina, ali i publici na odličnom odazivu i toploj reakciji. Gradonačelnik Zlatko Brlek i predsjednica Gradskog vijeća Mirjana Smičić Slovenec glumcima su uručili mali dar kao znak pažnje i zahvale što su Klanjčanima izvukli stvarno široke osmijehe na lica, a prelijepe dojmove nakon predstave upotpunilo je i malo iznenađenje koje je posjetiteljima priredio Ladislav Prežigalo darovavši im na izlazu iz dvorane svoje autorske poetske zbirke.

 

 

 

Related Posts

Tags

Share This