DVA NOVA DJEČJA IGRALIŠTA

kol 10, 2010 by

DVA NOVA DJEČJA IGRALIŠTA

U četvrtak, 15. srpnja 2010. godine  u 19,00 sati simbolično su predana  djeci i njihovim roditeljima  na korištenje dva dječja igrališta u Mihanović Dolu.

Jedno igralište za djecu predškolskog i nižeg osnovnoškolskog uzrasta u Novodvorskoj ulici (ispred trgovine Trgocentra) opremljeno je dvostrukom njihaljkom, klackalicom, jednom spravom s oprugom (žabica) i toboganom, a u izradi je i pješčanik. Igralište je opremljeno i dvjema klupama za sjedenje kraj kojih je posađeno cvijeće.

Drugo igralište je smješteno u Ulici Antuna Mihanovića (na slobodnom parkiralištu kraj magazina željezničke stanice), a namijenjeno je djeci višeg osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta, a i odraslima kojima će u rekreaciji biti na raspolaganju malonogometno igralište i jedan košarkaški stup. Prostor je pogodan i za igranje badmintona kao i  za manju djecu s biciklima ili rolama.

Riječi pozdrava i zahvale svim nazočnima i onima koji su na bilo koji način pomogli da se nakon dužeg vremena realizira ova akcija uputila je Željka Kramarić – članica Izvršnog odbora DND-a, koja je i voditeljica aktivnosti u ogranku DND-a Mihanović Dol.

Riječi podrške i čestitke ovoj akciji,  a i drugim aktivnostima koje DND provodi uz potporu i razumijevanje Gradske uprave i Gradskog vijeća, uputio je gradonačelnik Grada Klanjca gospodin Željko Kolar. Gradonačelnik se kao i uvijek do sada rado odazvao pozivu DND Klanjec i to zajedno sa svojim zamjenikom gospodinom Zlatkom Brlekom.

Druženje je nakon formalnog dijela nastavljeno uz piće i kolače koje su kao i uvijek vrlo rado za tu priliku ispekle članice Društva.

 

Za DND Klanjec

Ljiljana Kantura

 

 

Related Posts

Share This

Leave a Reply