Donacijska akcija klanječke Udruge vinara “Antun Mihanović”

velj 2, 2021 by

Donacijska akcija klanječke Udruge vinara “Antun Mihanović”

Društvo vinogradara, vinara i ljubitelja dobrog vina „Antun Mihanović“ Klanjec pridružuje se mnogobrojnim do sada pokrenutim humanitarnim akcijama pomoći stanovnicima pogođenim katastrofalnim potresom. Sa željom da se s vremenskim odmakom od potresa ne prekine kontinuitet takvih akcija, udruga poziva svoje članove, ali i sve druge zainteresirane građane i pravne osobe, da se priključe prikupljanju novčanih donacija.

Donacije se uplaćuju na žiro-račun Društva, IBAN  HR 70 2360001101591444, s naznakom   –  donacija za potresom stradale u Petrinji.
Svoju donaciju možete uplatiti na žiro račun ili se obratiti blagajniku Društva Zvonku Lovreku, kontakt: 098/218 130.

Donacije će se prikupljati do petka 14. veljače 2021., nakon čega će Društvo prikupljenom iznosu pridružiti i sredstva udruge te sve zajedno uplatiti na donacijski račun “Pomoć za obnovu nakon potresa”.

Sigurni da dijelite mišljenje da je svaka, pa i najmanja pomoć, i dalje više nego potrebna mnogobojnim obiteljima u Sisačko-moslavačkoj županiji koje su ostale bez svojih domova, kojima su teško oštećena poljoprivredna gospodarstva i nemaju osnovnih uvjeta za normalan život i rad, klanječko Društvo vinara “Antun Mihanović” unaprijed zahvaljuje na vašoj donaciji.

 

Related Posts

Tags

Share This