Donacija Poliklinike Identalia u akciji Roboti za Ivonu II

sij 11, 2018 by

Donacija Poliklinike Identalia u akciji Roboti za Ivonu II

Društvo “Naša djeca” Klanjec pokrenulo je krajem prošle godine nastavak vrlo uspješne humanitarne akcije za pomoć svojoj malenoj sugrađanki Ivoni Knezić. Humanitarna akcija odobrena je od strane Ureda državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji pod nazivom “Roboti za Ivonu II”.
Nakon predbožićnog vremena u kojem je DND zajedno s obitelji Knezić organizirao nekoliko akcija
(prodaju ukrasa na Božićnom sajmu, kolača na klanječkoj tržnici), ova je godina započela uplatom donacije u visini od 11.000,00 kn Poliklinike Identalia iz Zagreba koja je uplaćena na poseban žiro račun DND-a Klanjec, a tim povodom u srijedu, 10. siječnja 2018. malu Ivonu posjetile su Monika Jurić, Nataša Pevec,Ljiljana Petrak i Marinela Štulec, predstavnice Poliklinike Identalia. U ugodnom druženju s cijelom obitelji Knezić te Jelenom Bašić, Sandrom Duraković iz DND-a Klanjec u Gradskoj knjižnici u Klanjcu, roditeljima je uručena i donacija u iznosu od 3.400,00 kn koju su djelatnici ove tvrtke osobno prikupili za potrebe Ivonine rehabilitacije, a Ivoni su poslali i barbiku i to baš sirenu, koju je jako željela. Prekrasna, simpatična i vedra Ivona oduševila je svoje donatorice, a klanječke aktivistice i obitelj Knezić veliko srce donatora.

Društvo “Naša djeca” Klanjec poziva i sve ostale da donacijom na žiro račun DND Klanjec, IBAN HR2723600001502042459,  koji je posebno otvoren samo za tu namjenu, pomognu Ivoni u upornom nastojanju da samostalno prohoda. Ivona ima 7 godina i ide u prvi razred. U školi se odlično snalazi, kreće se uz pomoć invalidskih kolica, a pomaže joj i asistentica u nastavi. Nakon terapije u Poliklinici Glavić u Dubrovniku, koja je dala vidljive rezultate, terapija je nastavljena i u Zagrebu te ju je potrebno produžiti na neograničeno vrijeme s obzirom da se zbog naglog rasta i razvoja Ivonino stanje dodatno pogoršava pa je potrebno dodatnu pažnju posvetiti istezanju tetiva i mišića, a sve kako bi se izbjegla još jedna operacija. Kako samo jedan tjedan terapije robotikom košta više od 9000 kuna, DND je pokrenuo drugi dio akcije Roboti za Ivonu s iskrenom nadom da će biti jednako uspješan kao i prošlogodišnji. 

Related Posts

Tags

Share This