Dolazi nam hit predstava Uvijek će nam ostati ljubav

stu 15, 2023 by

Dolazi nam hit predstava Uvijek će nam ostati ljubav

U nedjelju, 26. studenog 2023. u 19:00 sati u Velikoj dvorani Grada Klanjca gostuje Teatar Rugantino sa svojom hit predstavom “Uvijek će nam ostati ljubav” koja je očarala publiku.
Dvoje glumačkih genijalaca, Jelena Miholjević i Dražen Čuček, u duhovitoj, neodoljivo zabavnoj, pomalo ciničnoj, satiričnoj komediji o ljubavi i braku vraćaju nam vjeru u ljubav i to uz puno smijeha.

Duhovit, ciničan i pronicljiv tekst Miloša Radovića koji se sjajno poigrava muško-ženskim odnosima, otvorio je prostor jednoj sumanutoj scenskoj igri u kojoj se dotiču sva ona ključna mjesta koja povezuju i razdvajaju bračne partnere – sve radosti, sve traume, sve nedoumice i neizbježni tektonski poremećaji koje brak nosi sa sobom – „Ako nam ne uspije brak, uvijek će nam ostati ljubav.“

To kako Jelena Miholjević i Dražen Čuček glume Jele i Medu nemoguće je prepričati, a čudesna je i prekrasna sinergija u koju ulaze s publikom tijekom izvedbi. Publika ih obožava. Odlična režija Darija Harjačeka na isti takav tekst Miloša Radovića, veliki angažman Rugantinovog tima koji je pun ljubavi za “Uvijek će nam ostati ljubav” – sva ta zajednička dobra energija pokazala se pravim receptom za hit.

Pretprodaja i rezervacija ulaznica:

Kulturni centar Klanjec / Gradska knjižnica
Tel: 550 235, 551 002, 098 460 247
E-mail: kultura@klanjec.hr

Cijena ulaznice: 5,00 EUR

 

 

 
 
 

Related Posts

Tags

Share This