Dodjela Pjesničke nagrade “Antun Mihanović”

lip 10, 2021 by

Dodjela Pjesničke nagrade “Antun Mihanović”

Pjesnička nagrada za domoljubnu poeziju “Antun Mihanović”
 
Dodjela ovogodišnje Pjesničke nagrade “Antun Mihanović”, uz učenike i njihove mentore iz osnovnih i srednjih škola iz krapinsko-zagorske županije i nastup učenika Osnove škole Antuna Mihanovića Klanjec održat će se danas, 10. lipnja s početkom u 17:00 sati na Trgu Antuna Mihanovića i to prema preporukama i propisanim epidemiološkim mjerama.
Organizatori, Grad Klanjec i Gradska knjižnica i čitaonica “Antun Mihanović” obilježavaju 15. po redu dodjelu nagrada i s ponosom i radošću mogu istaknuti da je na ovogodišnji natječaj pristiglo čak  99 učeničkih radova iz 9 škola, uz pomoć 19 mentora.
Gradska knjižnica zahvaljuje svima koji su sudjelovali, a posebno nagrađenima čija imena ćemo objaviti naknadno.
Manifestaciju podupiru Ministarstvo kulture i medija, Krapinsko-zagorska županija, Grad Klanjec, Kulturno vijeće KZŽ, Osnovna škola Antuna Mihanovića iz Klanjca, TZ Biser Zagorja, Kulturni centar Klanjec, Bima, Izdavačka kuća “Katarina Zrinski”.
 
Ako ste u blizini navratite, nađite svoje mjesto, naše goste i učenike koji nastupaju odvojit ćemo u tkz. balončiće (stolove), prema preporukama držite distancu od 1.5 m ili nosite maske.
 
 
 
 
 
 
 

Related Posts

Tags

Share This