Prodane sve humanitarne božićne tombole

pro 15, 2013 by

Prodane sve humanitarne božićne tombole

Humanitarnim aktivnostima bogata godina Zagorske lige protiv raka nastavljena je i u ovo predblagdansko vrijeme i to organizacijom humanitarne božićne tombole, između ostalih zagorskih sredina i u Klanjcu, prošlog četvrtka, 12. prosinca 2013.
Udruga “Korak po korak do zdravlja” Klanjec i Zagorska liga protiv raka u Gradskoj knjižnici “antun Mihanović” priredile su i predavanje “Sreću čine male stvari” koje je održala Jasna Gmajnički, dr.med. te su brojni Klanjčani uz ovo nadahnuto predavanje, kupnjom božićne tombole pomogli u prikupljanju financijskih sredstava za nabavku dijagnostičke opreme za laboratorij u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapisnke Toplice koji će pomoći i oboljelima od malignih bolesti, ali i svim ostalim pacijentima.
Dopredsjednica Zagorske lige protiv raka dr.med. Nada Jačmenica zahvalila se donatorima za ovogodišnju tombolu te svim prisutnima na sudjelovanju u ovoj humanitarnoj akciji. I ove su godine sponzore i donatore za klanječko područje obišli te nagrade za tombolu prikupili Danijel i Brankica Greblički, koja je u ime članova Zagorske lige protiv raka s našeg područja zahvalila i svim sponzorima, ali i članovima koji su se uključili ne samo u ovu, već i druge akcije Lige, poput prodaje narcisa početkom godine. Akciju je podržao  i klanječki gradonačelnik Zlatko Brlek te se zahvalio članovima na vrijednom zalaganju.
Interes prisutnih posjetitelja bio je iznad svih očekivanja te je čak bilo i premalo tombola. Naime, još jednom se pokazalo da i u ovim kriznim i teškim vremenima građani rado pronađu koju kunu za dobra djela, što nas posebno veseli.
Na kraju su svi na trenutak zaboravili na svakodnevne brige i probleme uz prigodni domjenak koje su pripremile vrijedne članice ovih udruga, kao i mnogo puta dosada.

 

Related Posts

Tags

Share This