DOČEK NOVE GODINE NA TRGU

pro 30, 2021 by

DOČEK NOVE GODINE NA TRGU

Dragi naši sugrađani,

srdačno vas pozivamo da ove godine zajedno ispratimo staru i dočekamo novu godinu na našem malom i simpatičnom dočeku na Trgu Antuna Mihanovića! 

Početak programa je od 22:30, a zadržati se smijemo do 02:00 iza ponoći.

Očekuju vas naši domaći glazbenici okupljeni oko Igora Siročića, nostalgičnog imena “Vrijeme vinila” (Siky, Tomica Ventek, Ivan Ventek, Mario Malovec, Marko Poslončec), a vjerujemo da će im se na tragu predobrog klanječkog petka na ovogodišnjoj “Zahvali jeseni” pridružiti i drugi naši svirači i pjevači amateri…
Bit će nešto malo za “prigristi”, a kuhano vino se podrazumijeva. Ako uzmete sa sobom koju kutijicu kolača od doma, možete biti sigurni da vam nitko neće zamjeriti.

Epidemiološke mjere se naravno podrazumijevaju (zato covid potvrde u džep ili na mobitel!), ali s obzirom da nakon dosadašnjih događanja na trgu nismo imali bilo kakvo pogoršanje epidemiološke situacije u gradu, sigurni smo da nema razloga za strah jer ćemo i dalje biti odgovorni i paziti jedni na druge. Samo još mala napomena: sigurni smo da nam za dobru zabavu na kraju ne baš pretjerano dobre godine, nikakva pirotehnika, pa ni ona dozvoljena, stvarno nije potrebna!!! Nek nam godina završi u miru i zajedničkom veselju!

S obzirom da smo u protekle dvije godine dobro naučili da ne treba imati prevelika očekivanja, iskoristimo onda na najbolji način one male, ali važne stvari. Možda vam ovaj mali foto vremeplov bude dobar podsjetnik na to kako vrijeme brzo ide, a i pozivnica da ne treba čekati iduću godinu za doček s dragim ljudima! 

Related Posts

Tags

Share This