DJEČJI FESTIVAL "RASPJEVANO SUNCE" 2013.

svi 1, 2013 by

DJEČJI FESTIVAL "RASPJEVANO SUNCE" 2013.

Ovogodišnji Dani grada Klanjca započeli su u subotu, 27. travnja 2013. velikim finalom trećeg dječjeg glazbenog festivala “Raspjevano sunce” u organizaciji Društva “Naša djeca” Klanjec.

U subotnjem finalo nastupilo je 14 malih pjevača iz svih dijelova Krapinsko-zagorske županije, a svoje mjesto u finalnoj večeri izborili su kroz dva polufinala u kojem je nastupilo čak 26 sudionika.
Brojna publika u sportskoj dvorani OŠ Antuna Mihanovića u Klanjcu uživala je u odličnim izvedbama učenika osnovnih škola. Bilo je veselo, raspjevano, puno glasnog navijanja i podrške posjetitelja.
Na kraju, nakon tri večeri koje smo proveli u društvu malih pjevača na ovogodišnjem “Raspjevanom suncu” publika je svojim glasovima odlučila trećim mjestom nagraditi Karlu Premužak iz Velike Horvatske, drugo mjesto publike osvojila je Tamara Balja iz Goljaka, a publiku je svojim glasom, ali i iznimnom simpatičnošću osvojio Dino Miklaužić, učenik prvog razreda iz Huma na Sutli.
Stručni žiri u kojem su u finalu bili Lucija Jelušić, Pamela Ramljak, Tihomir Kožina, Boris Kosmać i predsjednica DND-a Maja Vukina Bogović odlučio je treću nagradu dodijeliti Tamari Balja, drugo Magdaleni Šimunović iz Oroslavja, dok je i njihovim odabirom apsolutni pobjednik trećeg festivala “Raspjevano sunce” postao Dino Miklaužić, koji je s punim rukama staklenih statua “Raspjevanog sunca” otpjevao pobjedničku pjesmu.
Članice DND Klanjec najsimpatičnijim izvođačem proglasile su Florijana Škreblina iz Pregrade.
Glazbeni gosti ovogodišnjeg festivala bili su Gordana Ivanjek, Tihomir Kožina, Pamela Ramljak, Boris Kosmać, Lucija Jelušić i Glazbeno plesni studio “Ritam”, a pravo oduševljenje među djecom izazvao je Endi Schrötter, koji je u Klanjcu premijerno izveo i svoju novu pjesmu.
Odličan organizator ovog lijepog glazbenog događaja bilo je Društvo “Naša djeca”, glazbenu produkciju i ove godine potpisuje Glazbeno-plesni studio “Ritam”, Dubravke i Alena Jelušića, a glavni pokrovitelj bio je Grad Klanjec.

zp8497586rq

Related Posts

Share This