DJEČJI DAN U DANIMA GRADA

svi 11, 2011 by

DJEČJI DAN U DANIMA GRADA

U tjednu u kojem se obilježava Dan grada četvrtak već tradicionalno pripada najmlađim Klanjčanima pa je tako bilo i ove godine.
U prijepodnevnim satima učenici od 1. do 4. razreda Osnovne škole Antuna Mihanovića i polaznici Dječjeg vrtića “Kesten” u Velikoj gradskoj dvorani imali su priliku uživati u kazališnoj predstavi. Gostovanjem Kazališta Merlin iz zagreba počastio ih je Grad Klanjec.
Odlična predstava Kako je Potjeh tražio istinu, nastala prema jednoj od najpoznatijih priča Ivane Brlić Mažuranić, pedesetak je minuta uspjela u potpunosti zadržati pažnju male publike. Tome je, naravno, pridonijela odlična izvedba glumačke ekipe koju smo u Klanjcu već imali priliku upoznati.
Bilo je to, uistinu, veselih i nasmijanih sat vremena, uz snažnu i poučnim porukama ispunjenu priču koja će, sigurni smo, još dugo ostati u sjećanju klanječkih mališana.
Gradonačelnik Klanjca i njegov zamjenik u jutarnjim su satima posjetili Osnovnu školu Antuna Mihanovića i susreli se s učenicima i učiteljima, a mladi sportaši ponosno su im pokazli pehare i medalje osvojene na brojnim natjecanjima.
Gradski su ih pak čelnici razveselili prigodnim poklonima.
U sportskom je duhu nastavljen Dječji dan u našoj školi, a klinci iz Dječjeg vrtića “Kesten” sa svojim su tetama crtali i slikali Klanjec. Pozivamo vas da zastanete pored panoa Društva “Naša djeca” u ul. Lijepe naše i pogledate njihove radove.

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Reply