DANI GRADA KLANJCA

tra 29, 2019 by

DANI GRADA KLANJCA

Dragi sugrađani, poštovani posjetitelji!

Srdačno vas pozivamo na ovogodišnje kulturne, glazbene, sportske i zabavne programe i događanja kojima slavimo blagdan sv. Florijana, zaštitnika Klanjca i Dan našega grada.

Klanječke kulturne ustanove i udruge pripremile su raznovrstan program u danima od 28. travnja pa sve do 5. svibnja. Klanječki vjernici i vatrogasci iz Krapinsko-zagorske županije tradicionalno će se okupiti na misi ispred kapele sv. Florijana u nedjelju, 28. travnja u 11:00 sati.
Svečana sjednica Gradskog vijeća održat će se u subotu, 4. svibnja s početkom u 10:00 sati u Velikoj dvorani Grada Klanjca kada će u nazočnosti brojnih uzvanika i gostiju biti uručena i ovogodišnja gradska priznanja. Vjerujemo da će i ove godine biti zanimljivo na manifestaciji “Dobro je, klanječko je” koja nas očekuje u subotu, 4. svibnja od 16:00 sati na Trgu Antuna Mihanovića, a uz kuharske ekipe naših udruga koje će se natjecati u pripremanju vinskog gulaša, ove im se godine pridružuju i gradski vijećnici te načelnici susjednih općina. Glazbeno-plesni program pripremaju dječji vrtić, škola, KUD s gostima, a svira grupa New Line. Nadamo se zato lijepom vremenu  tijekom cijeloga tjedna, a osobito u nedjelju, 5. svibnja kad ćemo svi put Cesargrada na tradicionalni piknik HPD-a “Cesargrad”. Cjeloviti program sa svim događanjima možete otvoriti ovdje DANI GRADA KLANJCA 2019. PROGRAM

Related Posts

Tags

Share This