Dan otvorenih vrata SGAA i Tjedan EU fondova u KZŽ

svi 7, 2017 by

Dan otvorenih vrata SGAA i Tjedan EU fondova u KZŽ

 

U sklopu Tjedna EU fondova u Krapinsko-zagorskoj županiji u razdoblju od 08. do 12. svibnja 2017. godine održat će se DAN OTVORENIH VRATA STUDIJA GALERIJE ANTUNA AUGUSTINČIĆA U KLANJCU 10. svibnja 2017. godine s početkom u 12,00 h.

Dan otvorenih vrata Studija Galerije Antuna Augustinčića (SGAA) organizira se u suorganizaciji Zagorske razvojne agencije d.o.o. i Muzeja Hrvatskog zagorja – Galerije A. Augustinčića. Program započinje prezentacijom mr.sci. Davorina Vujčića, muzejskog kustosa, o rezultatima projekta „Studio Galerije Antuna Augustinčića“, a nastavit će se vođenim obilaskom SGAA. Prezentacija projektnih rezultata sa stručnim vodstvom trajat će otprilike 2 sata, a nakon toga, sve do 18,00 h posjetitelji će moći obići SGAA.

 

Više o Tjednu EU fondova u KZŽ

Tjedan EU fondova u Krapinsko-zagorskoj županiji organizira Zagorska razvojna agencija d.o.o. u suradnji s Krapinsko-zagorskom županijom, Regionalnom energetskom agencijom sjeverozapadne Hrvatske, Muzejima Hrvatskog zagorja te Općinom Konjščina.

Cilj organizacije Tjedna EU fondova je podizanje svijesti i informiranosti šire javnosti kroz prezentaciju primjera dobrih praksi te distribuciju informacija o dostupnosti ESI fondova.

Tjedan EU fondova u Krapinsko-zagorskoj županiji financiran je sredstvima Europske unije, iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, a provodi se u okviru projekta ZeZ – Znanjem za europsko zajedništvo.  

Cjelokupan program Tjedna EU fondova možete pronaći ovdje.

Related Posts

Tags

Share This