Čestitka za Dan grada

svi 4, 2021 by

Čestitka za Dan grada

Drage sugrađanke i sugrađani,

već drugu godinu nas je borba s epidemijom koronavirusa udaljila od tradicionalnih programa i brojnih događanja kojima obilježavamo Dan grada Klanjca i blagdan sv. Florijana, zaštitnika naših vatrogasaca i nebeskog zaštitnika našega grada. Željno iščekujući smirivanje pandemije, naša će proslava i ove godine biti vrlo skromna i svakako u skladu s epidemiološkim mjerama jer nam je zdravlje i dalje na prvom mjestu i nikako ne bismo željeli  ovu dobru epidemiološku situaciju koju trenutno imamo nečim pokvariti.
Ipak, i u ovim neobičnim vremenima, imamo razloga biti ponosni na naš mali, ali lijepi grad i posebno na sve njegove vrijedne stanovnike. Svake se godine uz Dan grada možemo pohvaliti nekim novim projektima koji su ostvareni sa željom da svakodnevni život naših građana bude bolji, a naš grad ljepši i uređeniji. Najljepši događaj svakako je otvorenje novog dječjeg vrtića izgrađenog sredstvima EU, a uz druge projekte i aktivnosti koje provodi Gradska uprava, uz uspješan rad naših poduzetnika i obrtnika, ustanova i udruga, imamo razloga biti pozitivni i vjerovati kako ćemo uspješno prevladati svaki izazov pred nama. Zahvaljujem ovom prilikom gradskim vijećnicima u zadnjem sazivu, državnim ministarstvima, Krapinsko-zagorskoj županiji, fondovima i agencijama i svim našim suradnicima na  uspješnoj suradnji. Siguran sam da imamo dovoljno volje, znanja, iskustva, dobrih ideja i optimizma da iz ove Covid krize možemo izaći jači i da ćemo uz zajedništvo koje je nas Klanjčane uvijek posebno krasilo i dalje izgrađivati naš grad kao ugodno i pristojno mjesto za život. 

Uz Dan grada Klanjca upućujem veliku čestitku dobitnicima ovogodišnjih gradskih priznanja, čestitam blagdan sv. Florijana svim našim vatrogascima, a svima vama želim sretan Dan grada.

GRADONAČELNIK
Zlatko Brlek

Related Posts

Tags

Share This