BOŽIĆNO-NOVOGODIŠNJI KONCERT

pro 20, 2018 by

BOŽIĆNO-NOVOGODIŠNJI KONCERT

Kruna blagdanskih događanja u Klanjcu bit će tradicionalni božićno-novogodišnji koncert KUD-a „Antun  Mihanović“ u subotu, 22. prosinca u 18:00 sati u Sportskoj dvorani Osnovne škole.

Kao i svake godine kulturni amateri iz Klanjca i okolnih sredina pripremaju  malu retrospektivu svog godišnjeg umjetničkog stvaralaštva.

Pa će tako uz KUD „Antun Mihanović“, nastupiti i Pjevački zbor „Naša lipa“ iz Tuhlja koji je nedavno obilježio i svoju 20-tu godišnjicu, Pjevački zbor „Đuro Prejac“ Desinić, Puhački orkestar „Lipa“ iz Tuhlja koji je ove godine osvojio 2. mjesto na državnoj smotri, Klapa Brv, Učiteljski vokalni sastav „Svaka treća Petra“ , solist Igor Siročić i Božićni bend.
Nakon vrlo uspješne sezone s brojnim nastupima i jednom od glavnih uloga u mjuziklu Zagrebačkog kazališta Komedija, pred svojom domaćom publikom zapjevat će mlada sopranistica Lucija Jelušić.
Za ovu prigodu i svoju najvjerniju publiku i domaći kudovci pripremaju mala iznenađenja. Folklorna sekcija izvest će tako svoju novu koreografiju koju je radila u suradnji s poznatim hrvatskim koreografom Vladimirom Kurajom. Dovoljno je reći da je njegova koreografija dio programa Ideju regruti FA Lado, a sigurni smo da će posjetitelje iznenaditi ove godine i sekcija dvorskih plesova kakvu još dosada nisu imali priliku vidjeti.

Nakon koncerta Grad Klanjec i gradonačelnik Zlatko Brlek priređuju tradicionalno božićno-novogodišnje druženje za građane i sve posjetitelje koncerta.

Ove će godine tijekom trajanja ovog večernjeg koncerta u prostoru škole biti za svu djecu koja to žele organizirana i vesela božićna igraonica koju će voditi ravnateljica Gradske knjižnice i naša poznata likovna umjetnica Maja Vukina Bogović, tako da i oni mogu uživati u ovom predblagdanskom druženju Klanjčana i njihovih gostiju.

ULAZ JE SLOBODAN I OČEKUJEMO VAS S VESELJEM!!!

Related Posts

Tags

Share This