Božićno-novogodišnji koncert ove subote

pro 17, 2019 by

Božićno-novogodišnji koncert ove subote

Kruna blagdanskih događanja u Klanjcu bit će kao i svake godine tradicionalni božićno-novogodišnji koncert KUD-a „Antun  Mihanović“ u subotu 21. prosinca u 18:00 sati u Sportskoj dvorani Osnovne škole.

Kao i svake godine kulturni amateri iz Klanjca i okolnih sredina pripremaju  malu retrospektivu svog godišnjeg umjetničkog stvaralaštva.

Pa će tako uz sve sekcije KUD-a „Antun Mihanović“, nastupiti i Pjevački zbor „Naša lipa“ iz Tuhlja, Pjevački zbor „Đuro Prejac“ Desinić, Puhački orkestar „Lijepa naša“ iz Kumrovca, Pjevački zbor “Kraljevec na Sutli”,  vokalni sastav “Naše učiteljice”, Božićni bend, Igor Siročić i Branko Greblički Ventek i gost iznenađenja.
Za ovaj svima posebno drag predblagdanski koncert i svoju najvjerniju publiku i domaći kudovci pripremaju neka mala iznenađenja.

Grad Klanjec i gradonačelnik Zlatko Brlek priređuju nakon koncerta i tradicionalno božićno-novogodišnje druženje za građane i sve posjetitelje koncerta.

I ove će godine za naše najmlađe tijekom trajanja ovog večernjeg koncerta  Gradska knjižnica u prostoru škole organizirati malo kino s crtićima i veselu radionicu koju će voditi Maja Vukina Bogović, tako da i djeca mogu uživati u ovom predblagdanskom druženju Klanjčana i njihovih gostiju, a njihovi roditelji u koncertnom programu.

Ulaz je slobodan i besplatan za sve posjetitelje. Dobro nam došli!

 

Related Posts

Tags

Share This