Božićno-novogodišnja čestitka gradonačelnika

pro 24, 2020 by

Božićno-novogodišnja čestitka gradonačelnika

Božićni blagdani su nam pred vratima i dolazi nam oni posebno radosni dani u godini. Dani kada se okuplja obitelj, kada se našim kućama širi miris bora i božićnih kolača, a na mobitele nam pristižu samo dobre želje dragih ljudi i prijatelja. Neka nam godina u kojoj smo prisiljeni slaviti Božić, uz epidemiološke mjere i biti oprezni radi svoga i zdravlja svojih bližnjih, ne uzme i božićno veselje. 
Godina je to koju ćemo sigurno svi dugo pamtiti. Prvenstveno po epidemiji koja nas je na toliko različitih načina udaljila jedne od drugih, ali i naučila da možemo biti odgovorni, disciplinirani i da možemo paziti jedni na druge. Ako malo zastanemo i razmislimo, sigurno će svatko od nas naći i nešto dobroga što se dogodilo u ovoj neobičnoj 2020. i možemo biti zahvalni i za male stvari. 
Sljedeća će biti bolja… tako obično volimo reći na kraju godine. Kako bi stvarno takva i bila, neka nam ne bude teško i u ovo blagdansko vrijeme ostati odgovornima i uputiti dragim ljudima čestitke telefonom, porukom, izbjegavati bilo kakva veća druženja, okupljanja rodbine, prijatelja, susjeda i ne dozvoliti ovom nesretnom virusu da se dalje širi među nama.

Svim svojim sugrađankama i sugrađanima i svim ljudima dobre volje, u svoje ime, ime svoje obitelji i djelatnika Gradske uprave, želim miran i sretan Božić, a nova 2021. godina neka nam bude u znaku zdravlja, optimizma i s više sreće i uspjeha!

Gradonačelnik
Zlatko Brlek

Related Posts

Tags

Share This