ODRŽAN BOŽIĆNI SAJAM U KLANJCU

pro 16, 2012 by

ODRŽAN BOŽIĆNI SAJAM U KLANJCU

Grad Klanjec i Turistička zajednica grada i ove su godine priredili tradicionalni Božićni sajam. U velikoj gradskoj dvorani, u subotu, 15. prosinca predstavilo se 18 izlagača, koji su na svojim štandovima ponudili obilje prigodnih božićnih ukrasa, ra

znovrsnih rukom rađenih dekoracija, unikatnog nakita. Klanječki Božićni sajam nezamisliv je i bez priznatih i kvalitetnih vina iz klanječkog vinogorja, finih domaćih kolača i ljekovitih proizvoda od meda, a ove godine bila je i odlična ponuda domaćih pekmeza, džemova, sokova, bučinog ulja…
Osim klanječkih kreativaca, od kojih su se neki na sajmu predstavili po prvi put, izlagača je bilo i iz drugih zagorskih mjesta.
Malom prigodnom predblagdanskom priredbom na sajmu su se predstavili i mališani Dječjeg vrtića “Kesten”, dvije plesne skupine i glazbena igraonica Glazbeno-plesnog studija “Ritam” , a posebno dragi gosti bili su mali folkloraši KUD-a “Đuro Orlić” iz Zagorskih Sela.
Već tradicionalno božićni sajam prati i tzv. sajmeni trg u dvorani na kojem su posjetitelji i ove godine uživali u subotnjoj kavi, kuhanom vinu i ugodnom razgovoru sa sugrađanima, a poslijepodne i u nastupu Grafiti banda.

Related Posts

Tags

Share This