Djed Mraz na Božićnom sajmu razveselio klanječke mališane

pro 18, 2017 by

Djed Mraz na Božićnom sajmu razveselio klanječke mališane

Grad Klanjec, Kulturni centar i Gradska knjižnica Klanjec te Društvo “Naša djeca” Klanjec u subotu, 16. prosinca 2017. ipak su zbog kišice, koja je malo, ali ipak uporno padala tijekom cijeloga jutra, morali svoj tradicionalni Božićni sajam preseliti u zatvoreni prostor Gradske knjižnice. No, sudeći po broju, ali i osmijesima, veselju i razdraganosti mališana koji su dočekali Djeda Mraza to nije puno smetalo.

Veseli dječji program Djedu Mrazu u čast izveli su Dječji vrtić “Kesten”, Osnovna škola Antuna Mihanovića i Mažoretkinje Dubrovčan sa svoja tri tima, a naravno da je bilo i onih malo hrabrijih koji su Djedici s bijelom bradom rado nešto otpjevali i odrecitirali. 

Zahvaljujući Društvu “Naša djeca” Klanjec i Gradu Klanjcu i ove se godine u ručicama naših mališana našao mali slatki paketić, koji je naravno puno draži ako se dobije iz ruku Djeda Mraza.

Na desetak prigodnih štandića predstavili su se hobisti iz Klanjca i okolice, OPG Auguštin, Pčelarsko društvo “Kvirin Broz” pa su se mogli i ove godine nabaviti originalni i rukom rađeni ukras za bor ili blagdanski stol, možda kakav zgodan poklončić za svoje najbliže ili odlični kolači gđe Bogović.

U božićnoj kuhinji i to  zahvaljujući dečkima iz ŠRD “Sutla” Tihomiru Kušaniću i Robertu Ricijašu pripremljene su već provjereno super fine hrenovke na roštilju, uz koje se lijepo i veselo  druženje nastavilo i u dvorištu knjižnice.

 

Related Posts

Tags

Share This