Augustinčićeva i Runjaninova – jednosmjerne ulice

stu 11, 2016 by

Augustinčićeva i Runjaninova – jednosmjerne ulice

Prema novoj odluci o regulaciji prometa na području grada Klanjca, Augustinčićeva i Runjaninova ulica u povijesnoj jezgri Klanjca postaju JEDNOSMJERNE ULICE.

Promet će se prema novoj regulaciji i nakon postavljanja nove prometne signalizacije odvijati na način da se iz ulice Lijepe naše i to na raskršću kod crkve (pored gradske oglasne kućice) ulazi u Runjaninovu ulicu i ako se dolazi iz smjera Trga Antuna Mihanovića i ako se dolazi iz ulice Lijepe naše, odnosno donjeg Klanjca ili pak s priključka, a iz Augustinčićeve ulice izlazi se na Trg Antuna Mihanovića (pored crvene zgrade Komunalnog .

Zabranjuje se skretanje s Trga Antuna Mihanovića u Augustinčićevu ulicu (prema “starom hotelu” ili kino dvorani), a jednako tako zabranjuje se izlazak iz Augustinčićeve ulice ili od Florijana kroz Runjaninovu ulicu dolje prema Lijepoj našoj.

Na taj način omogućit će se bolja protočnost prometa te mogućnost parkiranja vozila s desne strane u Augustinčićevoj ulici (uz park s dječjim igralištem pokraj Komunalnog).

Molimo vozače za oprez i razumijevanje. 

Related Posts

Tags

Share This